Datacenter

Vi sørger for, at dit datacenter kører som smurt

Datacenteret er IT-maskinrummet i jeres virksomhed. Det er her data behandles og opbevares – og skal passes på. En hel essentiel del af jeres virksomhed, som støtter det samlede output, I producerer.

Vi hjælper virksomheder, der har deres datacenter on-prem. Det gør vi, fordi det er dét, vi gør bedst. Kort sagt.

Vi tror ikke på at one size fits all. Derfor designer vi en datacenterløsning, der passer til jeres behov.

Som et hvert andet maskinrum, kræver jeres datacenter vedligeholdelse for at køre som smurt. Du kan se det lidt, som når du sender bilen til service. Her skiftes olien, pakningerne og bremser for at bilen kan køre sikkert videre. Glemmer du det, risikerer du ulykker eller en ødelagt bil. På samme måde er vedligeholdelse altså helt essentiel for at undgå uforudsete nedbrud og tab af ydeevne i dit datacenter.

Den gode nyhed er, at et Cisco datacenter er nemt at vedligeholde. Med få værktøjer, som Intersight, er det let at danne sig et overblik over det samlede datacenter og kunne planlægge fremad i stedet for i sidste øjeblik, eller når det er for sent.

Når vi løfter driften og vedligeholdelse af jeres datacenter, kan du og IT-afdelingen koncentrere jer om de applikationer, der er mest kritiske for jeres forretning og brugere.

Vi samler alle de discipliner, der skal til for at designe, drive og vedligeholde jeres datacenter. Resultatet? I får det mest optimale ud af jeres datacenterløsning og en tryghed I, at jeres datacenter er driftsstærkt og sikkert.

Er du lidt (okay, meget) nørdet – ligesom os – så kan du dykke ned i alt dét, der handler om din datacenterløsning i menuen til højre. Ved du fx hvilken, der passer bedst til dine behov?

Uanset hvor du er i processen, er vi altid klar på en snak om, hvordan vi sørger for, at dit datacenter kører som smurt. Tag fat i Michael Schierbeck lige her.

Vores services

Datacenter er en ting i sig selv. Lægger du daglig drift, netværk og sikkerhed oveni – ja, så får du et datacenter, der kan yde sit absolut bedste. Vi hjælper jer med det hele.

Og derfor har vi en række services, der gør, at mens der er styr på datacenteret, kan I fokusere på dét, I gør bedst.

Nysgerrig?
Læs mere om services fra Wingmen her.

Health Check

Maksimer potentialet i dit datacenter og træf de rigtige beslutninger fremadrettet.

Update service

Få kontinuerlig opdatering af dit datacenters software for stabilitet og sikkerhed.

Bliv klogere

AI og kundeservice. 4 trends i 2024 der vil forandre din hverdag
Tech artikel

4 trends der vil forandre din hverdag i 2024

Udforsk den revolutionerende verden af Generativ AI, der transformerer arbejdsmetoder og kundeservice. Opdag potentialet for at løse kritiske udfordringer inden for kundeservice og få indblik i, hvordan AI kan inspirere forbedringer på konkrete områder. Men er potentialet større end truslerne? Scan QR-koden for at se, hvordan et forsikringsselskab automatiserer kundeserviceelementer og giver dig et glimt af fremtidens interaktion med AI.

Læs mere
Billede af Tivoli-forlystelsesparken i København, oplyst med smukke lys, der skaber en magisk atmosfære. Forlystelser og gæster nyder den historiske og charmerende park.
Kundecase

Oplev magien i Tivoli med usynlig netværkssikkerhed

I Tivoli er magien ikke kun fysisk, men også digitalt beskyttet. Med avanceret netværkssikkerhed fra Wingmen Solutions og Cisco sikres Tivolis unikke oplevelser mod potentielle trusler. Bliv klogere på Ciscos cybersikkerhedsløsninger og hvordan vi sammen skaber en sikker og magisk oplevelse for alle gæster.

Læs mere
NIS2 er ikke en papirtiger
Tech artikel

NIS2 er ikke en papirtiger

NIS2-direktivet kræver handling nu. Det omhandler sikring af virksomhedens kerneydelser og er mere komplekst end GDPR. Virksomheder skal håndtere hændelser effektivt og aflægge rapporter indenfor stramme tidsrammer. NIS2 handler om sund fornuft og sikring af driften.

Læs mere
Wingmen Community er et erhvervsfællesskab for padelentusiaster, hvor der bl.a. spille padelturneringer
Event

Wingmen Open Padelturnering, Ballerup, 22. august 2024

22. august 2024 – Ballerup – Vi inviterer til padelturneringen Wingmen Open i Ballerup. Grib chancen for at deltage, hvor du får mulighed for at blive udfordret på padelbanen og netværke med ligesindede. Tilmeld dig nu og vær med til at prøve kræfter med padel!

Læs mere
Der findes ikke flere artikler i arkivet
Team Manager, Michael Schierbeck, winagmen
TEAM MANAGER

Michael Schierbeck

Er du blevet mere nysgerrig på Cisco datacenter, cloud løsninger og hvordan automatisering kan bidrage til at effektivisere din IT? Måske er du blevet nysgerrig på den forretningsværdi, datacenter løsningerne kan give dig? Du er velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du vil vide mere.

Mail: mcs@wingmen.dk
Telefon: +4530385580

Kontakt DIN WINGMAN

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 2, 1. sal tv., 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228