Wingmen kan levere på SKI aftale 50.07 og 02.06

Wingmen kan levere på SKI 50.07  Delaftale 3 (IT-sikkerhedsprodukter) og SKI 02.06 (Standardsoftware)

SKI 50.07 omfatter et bredt sortiment af produkter og ydelser, som giver kunderne en rammeaftale, der dækker størstedelen af behovet for kommunikationsprodukter og -løsninger. Rammeaftalen giver også mulighed for at indkøbe relateret tilbehør samt service- og supportaftaler, licensaftaler og timebaserede ydelser.

SKI 02.06 kan bruges til indkøb af standardsoftware, herunder support- og vedligholdsaftaler. Desuden kan der anskaffes øvrige ydelser relateret til standardsoftware, herunder implementering,  installation, undervisning og  rådgivning relateret til anskaffelse og brug af standardsoftwaren. 

Kontakt os i dag på 81 41 05 10 og hør mere om, hvordan Wingmen kan skabe værdi for jer.

Rådgivning omkring offentlige indkøbsaftaler?

Kontakt os i dag på 81 41 05 10 eller SKI@wingmen.dk.
og hør mere om, hvordan Wingmen skaber værdi for jer.

SKI 50.07 Delaftale 3 IT-sikkerhedsprodukter

Konsortium bestående af Wingmen og Securelink Danmark

Producent Cisco

Sortimentet omfatter:

Produkter inden for Security Appliances, Intrusion Detection and Prevention Systems, DDOS protection, Security Information and Event Management, Load Balancer, Endpoint Protection samt management af IT-sikkerhedsprodukter.

Cloudbaseret IDPS og cloudbaseret DDOS. Sidstnævnte kan kun anskaffes ved gennemførelse af miniudbud,

Tilknyttede service- og supportaftaler og licensaftaler i sortiment.

IT - Konsulenter

Underleverandør til ProActive

Med rammeaftale 02.17 IT-konsulenter kan du nemt købe udførende konsulenter på timebasis i forhold til konkrete opgaver.

Du har også mulighed for at anvende rammeaftalen til udførelse af rådgivningsopgaver, som har direkte tilknytning til de udførende konsulentydelser.

Aftalen giver dig mulighed for på en hurtig og effektiv måde at købe et bredt udvalg af IT-konsulenter gennem direkte tildeling via en enkel proces, der tager udgangspunkt i din egen opgavebeskrivelse.

SKI har udviklet et intuitivt tildelingsværktøj, som gør tildelingsprocessen nem og overskuelig

SKI 02.06 Standardsoftware

Den nye aftale træder efter planen i kraft den 28. marts, hvorefter de offentlige organisationer kan begynde at offentliggøre deres indkøb i systemet.

Indkøbssystemet er inddelt i to kategorier:

  • Kategori 1 omfatter de tilfælde, hvor kunden kan få dækket sit behov ved alene at evaluere på leverandørernes tilbudte priser.
  • Kategori 2 anvendes i de tilfælde, hvor kunden har behov for at evaluere på både pris og på leverandørernes tilbudte løsninger (kvalitet).

Wingmen Solutions er optaget som leverandør på begge kategorier.