Wingmen kan levere på SKI aftale 50.07

Wingmen kan levere på SKI 50.07  og Delaftale 3 (IT-sikkerhedsprodukter).

SKI 50.07 omfatter et bredt sortiment af produkter og ydelser, som giver kunderne en rammeaftale, der dækker størstedelen af behovet for kommunikationsprodukter og -løsninger. Rammeaftalen giver også mulighed for at indkøbe relateret tilbehør samt service- og supportaftaler, licensaftaler og timebaserede ydelser.

SKI 50.07 erstatter den nuværende frivillige SKI 02.07 samt Moderniseringsstyrelsens Netværkskomponentaftale. Aftalen trådte i kraft d. 1.10.2019. Fra den 1.1.2020 indgår aftalen i det statslige indkøbsprogram, hvorefter SKI 50.07 også vil dække det statslige indkøbsbehov på området.

Kontakt os i dag på 70 20 21 10 og hør mere om, hvordan Wingmen kan skabe værdi for jer.

Rådgivning omkring offentlige indkøbsaftaler?

Kontakt os i dag på 70 20 21 10 eller SKI@wingmen.dk.
og hør mere om, hvordan Wingmen skaber værdi for jer.

Delaftale 3 - IT-sikkerhedsprodukter

Konsortium bestående af Wingmen og Securelink Danmark

Producent Cisco

Sortimentet omfatter:

Produkter inden for Security Appliances, Intrusion Detection and Prevention Systems, DDOS protection, Security Information and Event Management, Load Balancer, Endpoint Protection samt management af IT-sikkerhedsprodukter.

Cloudbaseret IDPS og cloudbaseret DDOS. Sidstnævnte kan kun anskaffes ved gennemførelse af miniudbud,

Tilknyttede service- og supportaftaler og licensaftaler i sortiment.

IT - Konsulenter

Underleverandør til ProActive

Med rammeaftale 02.17 IT-konsulenter kan du nemt købe udførende konsulenter på timebasis i forhold til konkrete opgaver.

Du har også mulighed for at anvende rammeaftalen til udførelse af rådgivningsopgaver, som har direkte tilknytning til de udførende konsulentydelser.

Aftalen giver dig mulighed for på en hurtig og effektiv måde at købe et bredt udvalg af IT-konsulenter gennem direkte tildeling via en enkel proces, der tager udgangspunkt i din egen opgavebeskrivelse.

SKI har udviklet et intuitivt tildelingsværktøj, som gør tildelingsprocessen nem og overskuelig