Events

Fra brunchseminar i Aarhus og Cisco Live i USA til Ask the Expert på skærmen og festlige fredagsbare i København. Vi afholder og inviterer løbende til en række lærerige, underholdende og hyggelige events. Få et overblik over dem alle her og tilmeld dig nyhedsbrevet, så du ikke går glip af næste mulighed for at blive klogere og hænge ud med Wingmen.

sikkerhed

Mød os på V2 Security 2024

1. – 2. maj 2024 – København – Få et unikt indblik i den seneste teknologi og trends inden for IT-sikkerhed og compliance på V2 Security 2024. Mød over 4.000 deltagere, oplev 80 udstillere og mere end 100 oplæg og seminarer fyldt med den nyeste viden. Netværk med ligesindede eksperter og professionelle og vær med til at forme fremtidens sikkerhedsløsninger. Tilmeld dig nu og vær en del af Danmarks største cyber- og informationssikkerhedsevent!

Læs mere
Mand taler i telefon foran sin computer som et optimeret mod collaboration og AI løsnigner

Den nye virkelighed med AI i kundeservice

25. januar 2024 kl. 8.30 – 9.30 – Webex – Udforsk den revolutionerende verden af AI i kundeservice! Tilmeld dig vores webinar, hvor erfarne oplægsholdere deler praktiske tilgange og konkrete eksempler på, hvordan AI-assistenter og værktøjer kan forbedre interaktionen mellem kunder og medarbejdere. Målrettet kundeservicechefer, medarbejdere samt CIO og IT-medarbejdere. Få inspiration og konkrete initiativer. Sikre din plads nu og bliv en del af den digitale transformation.

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev


MARKETING MANAGER

Signe Balle

Har du spørgsmål til vores events, er du velkommen til at kontakte mig.

Mail: sib@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 2, 1. sal tv., 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228