SKI-rammeaftaler og løsninger til det offentlige

Optimer din digitale fremtid i det offentlige. Kontakt os for skræddersyede løsninger og ekspertrådgivning inden for vores repræsenterede SKI-rammeaftaler. Lad os sammen forme den næste bølge af offentlig digitalisering.

SKI

Når det kommer til digitalisering i den offentlige sektor, indtager Danmark en plads i den absolutte verdenselite. Går man forrest, kræver det infrastruktur, som er fremsynet og bidrager til at forbinde den offentlige sektor. Her kommer Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) ind i billedet.

SKI har til formål at effektivisere og professionalisere det offentlige indkøb ved at udarbejde indkøbsaftaler, der tilsikrer hele den offentlige sektor med tjenesteydelser på ordentlige vilkår, af rette kvalitet og til bedst mulige pris.

Ligesom SKI tilsikrer Wingmen det offentlige marked med bedre løsninger og høj kvalitet, og som specialisthus gør vi det, vi gør bedst ved at stille de modige og afgørende spørgsmål. Vi har mange års erfaring med at rådgive indenfor de rammeaftaler, vi er repræsenteret, så vi altid tilbyder vores offentlige kunder den bedste rådgivning.

Vi er repræsenteret på SKI-rammeaftalerne 02.06 Standardsoftware, 50.07 delaftale 3 IT-sikkerhedsprodukter, 02.15 IT-Rådgivning og 02.17 IT-Konsulent, og her kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde vores offentlige kunder.

Udforsk vores innovative løsninger og opdag, hvordan vi kan styrke din organisation

Læs mere om vores tilbud til offentlige kunder her.

SKI 02.06 Standardsoftware

SKI 02.06 er mulighedernes rammeaftale, der sikrer de bedste betingelser for det offentlige marked, fordi du ikke er begrænset af et fast sortiment og faste priser i flere år frem, som det er tilfældet med en traditionel rammeaftale.

Du kan få det fulde potentiale med denne dynamiske rammeaftale, fordi den centrerer sig om Standardsoftware, der samtidig kan kombineres med hardware. Du kan udnytte suppleringskøbet efter leveringskontraktens indgåelse, men vær opmærksom på, at suppleringskøbet ikke må overstige 100% af den oprindelige samlede værdi af ydelserne i et bestemt ydelsesområde. Yderligere produkter og tjenester, som du ønsker at anskaffe under leveringskontrakten, kan ligeledes specificeres. Optionerne ligger udover, hvad du har angivet i din opgavebeskrivelse, der er angivet i Bilag 1 Kundens opgavebeskrivelse, punkt 2 Behovsopgørelse.   

SKI 02.06 er bestemt en af vores personlige favoritter. Hvis du udnytter mulighederne og søger professionel sparring hos Wingmen, så har du som kunde en yderst attraktive leveringskontrakt i år frem.  

 

SKI 02.15 IT-rådgivning

Hvis du skal gennemføre projekter indenfor IT-sikkerhed og IT-arkitektur, har du som offentlig organisation brug for de skarpeste profiler på markedet, fordi sikkerhed er meget mere end et produkt. Vi hjælper med at beskrive rammerne for IT, digitalisering og automatisering med henblik på at opnå en sikker drift, samt en styrkelse af den generelle IT-sikkerhed.

I Wingmen sidder en række af markedets skarpeste profiler og vi stiller deres kompetencer til rådighed for det offentlige marked på SKI 02.15. Det er konsulenter, der har opnået den højeste Cisco certificering, Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE) samt Cisco Certified Design Expert (CCDE). Vi kan trygt sige, at de er eksperter indenfor netværksarkitektur og -design.

Konsulenterne håndterer mangeartede opgaver, der ofte inkluderer integration af flere forskellige netværkselementer i en bæredygtig, håndterbar og skalerbar arkitektur med udgangspunktet at understøtte den offentlige sektor og et ufravigeligt krav om stabil og sikker drift.

SKI 02.17 IT-konsulent

SKI 02.17 omhandler de udførende konsulenter som indkøbes til konkrete IT-projekter i forbindelse med drift og infrastruktur. Wingmen har en bred fordeling af konsulenter på rammeaftalens forskellige ydelsesområder. Her er bl.a. konsulenter med den højeste certificering indenfor Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE), af områder kan nævnes CCIE Entreprise Infrastructure, CCIE Data Center, CCIE Security og CCIE Wireless.

Ingen organisationer fungerer uden IT. Systemerne skal være driftssikre og tilgængelige på alle døgnets tidspunkter, og derfor stiller Wingmen med stærkeste opstilling, så vi kan bistå det offentlige marked i Danmark.

 

SKI 02.70 AV-løsninger

AV-løsninger er et dynamisk indkøbssystem, hvor du kan købe specielle AV-løsninger og ydelser.

Aftalen har ikke et fast sortiment, da det dynamiske indkøbssystem giver mulighed for at få en skræddersyet løsning, der passer til dine specifikke krav.

På aftalen kan du købe AV-udstyr og tilhørende ydelser. Desuden kan der købes øvrige ydelser relateret til AV-udstyret, herunder service, installation, rådgivning og kurser. Sortimentet er ikke begrænset yderligere, fordi det er op til dig at opgøre jeres behov for AV-udstyr og offentliggøre det i systemet inden for rammerne af aftalen.

Kontakt Wingmen for en uforpligtende dialog om mulighederne under rammeaftalen.

SKI 50.07 Delaftale 2: Netværksprodukter

SKI 50.07 indeholder et bredt udvalg af netværksprodukter til konkurrencedygtige priser, herunder switche, routere, Wi-Fi, Brugervalideringsprodukter, netværksmanagement samt tilknyttede ydelser, som kan indkøbes via direkte tildeling eller miniudbud.

SKI 50.07 suppleres af det dynamiske indkøbssystem 02.07 Kommunikationsprodukter og -løsninger, der kan bruges til indkøb af mere komplekse løsningskøb, som f. eks. en ny opgradering af en organisations netværk, kontaktcenterløsninger og it-sikkerhedsløsninger. 

SKI 02.07 Kommunikationsprodukter og -løsninger

SKI 02.07 er et dynamisk indkøbssystem, der giver dig som offentlig kunde mulighed for at erhverve kommunikationsprodukter og -løsninger. Vores sortiment inkluderer licenser, service, support og konsulentydelser inden for afgrænsede ydelsesområder i kategorierne; simple løsninger og komplekse løsninger.

I SKI 02.07 er der ingen faste produkter – i stedet har du friheden til at vælge den løsning, der bedst opfylder dine specifikke krav. 

NEXT?

Rudersdal

Rudersdal Kommune har fået mere transparens og agilitet med et Cisco DNA Center, der har trukket kompleksiteten ud af netværket.

Aabenraa

Skolernes og administrationens IT er integreret på samme netværk og med SDA netværket, har kommunen øget it-sikkerheden.

Kontakt os

Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din it-infrastruktur.

 

Wingman Jacob Damsgaard, Sales Manager Public og rådgiver indenfor offentlige indkøb
SALES MANAGER, PUBLIC

Jacob Damsgaard

Jeg er forkynder af de mange offentlige rammeaftaler, så tag kontakt til mig, hvis du vil vide mere.  

Mail: jad@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 2, 1. sal tv., 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228