Job & Karriere

Vi dyrker hinanden, vores kunder, lokalsamfundet og teknologien.

Vi er Wingmen

En flok ildsjæle, der brænder for at dyrke hinanden, vores kunder, lokalsamfundet og teknologien. Vi er ikke helt klassiske IT-folk, men vi er de dygtigste. Med 25+ års erfaring i branchen har vi taget det bedste med os og skabt et arbejdsmiljø, hvor fleksibilitet, høj faglighed og højt humør er i højsædet. Her er plads til livet, så arbejdet kan tilrettelægges efter behov, temperament og livssituation, fordi vi har tillid til, at wingmen altid leverer varen. Vi er in it together.

Lad tallene tale

Medarbejdere
0 +
Certificeringer
0 +
Expert certificeringer
0

Er du nysgerrig på arbejdet i Wingmen, så kan du lytte til vores dygtige medarbejdere fortælle om, alt det vi gør, der gør os til wingmen:

Finn Markussen er Senior Network Architect, og han fortæller om vigtigheden ved sammen at løse komplekse problemstillinger som et team.

“vi arbejder jo netop sammen for at gøre det bedste for kunden og for hinanden. Man kommer bare som man er og stiller de spørgsmål, som man har.” 

Laurent Prat er Senior Network Architect og Tech Lead på SD-WAN.  
Han ved alt om WAN-området og her fortæller han, at vi i Wingmen er et team, vi respekterer hinandens forskelligheder og dyrker vores tech-viden, vores kunder og hinanden. 

“Mine kollegaer respekterer mig for mine kompetencer. Vi er et team, så vi er hinandens wingmen, vi er vores kunders wingmen og vi er vores samarbejdspartners. For i sidste ende vil vi ikke være de største, men vi vil være de bedste.”

Frederik Fibiger-Lundberg er Systems Engineer. Fleksibilitet og tillid giver plads til at tilrettelægge work-life-balance efter behov, temperament og livssituation, og her fortæller Frederik, hvad det betyder for ham.  

Nogle gange arbejder jeg lidt længere, og skal man til tandlæge, så kan jeg gå til tandlæge uden at man skal hen og tigge hos chefen, og det gør, at der er plads til hverdagen.    

Kenny Ytrup er Team Manager og Senior Systems Engineer og han fortæller, hvad det vil sige at være nærværende for kunderne og hinanden, også når lortet brænder på. 

“Det er jo altid om natten, at lortet virkelig brænder på, så kl. 3.30 ringede jeg til Bo og undskyldte for at vække ham, hvortil han svarede “jamen, jeg sover ikke.” Bo var faktisk med til at løse problemet.”

Jacob Damsgaard er salgschef med ansvar for det offentlige marked. Han fortæller om, hvad det vil sige at have en partner med indsigt, der ikke bare leverer en kasse med udstyr.

“Jeg har kunder, der ligesom jeg selv er fan af rødvin og portvin, og så åbner vi lige dialogen på den måde, hvilket giver et helt andet møde”

Executive Assistant, Kristine W. Nielsen, wingmen
Executive Assistant

Kristine Nielsen

Du kan kontakte mig, hvis du kan se dig selv blive en del af Wingmen-familien og vil høre mere om vores ledige stillinger, eller hvis du er nysgerrig på vores øvrige samarbejder og initiativer.

Mail: kwn@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 2, 1. sal tv., 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228