Intersight

Intersight: Det forkromede overblik over infrastrukturen

Intersight er en Cloud management platform, som giver mulighed for administration, overblik og connected TAC på tværs af alle Cisco compute enheder.  

Med Intersight kan alle UCS-baserede server mm. administreres fra ét interface. Det gør det muligt nemt at danne sig et overblik over firmwareversioner, generelt helbred, security advisories, field notice, end of life advisories og hvilken servicekontrakt der er registreret på hardwaren.

Intersight giver mulighed for connected TAC og proaktiv TAC. Cisco kan derfor sende en RMA på fx et defekt RAM-modul, når en defekt bliver opdaget af systemet. Smart.

Intersight tilbyder også en Workload Optimizer til hybrid cloudløsningen, som giver et fuldt overblik og indblik i den samlede platform på tværs af private og public clouden. Det giver en samlet bedre performance og udnyttelse af ressourcer på tværs af platforme. Workload Optimizer kommer på baggrund af en AI med anbefalinger til jeres infrastruktur, så I har mulighed for at handle, inden systemerne bliver påvirket og giver jeres brugere en dårlig oplevelse. På baggrund af anbefalingerne er det også muligt at få Intersight Workload Optimizer til at udføre ændringer.

Når Intersight-kontoen oprettes, er det muligt at vælge region og derved styre, hvor data ligger. På nuværende tidspunkt er der to regioner: USA og Europa. Intersight samler kun data, som er relevant for hardwaren af serveren og kun op til hvilket operativsystem, der er installeret på serveren.

Vi hjælper jer med opsætning, fejlfinding og den daglige vedligeholdelse af de systemer, som er tilsluttet Intersight. Det er både UCS-baserede systemer og andre Cisco-baserede systemer (fx Cisco Apic, Cloud Apic, DCNM, Nexus dashboard, Nexus switch og MDS fiberchannel switche), der kan tilføjes og administreres i Intersight.

Hvorfor skal du vælge intersight?

Drevet af AI, der beskytter mod fejl

AI’en validerer løbende serverne i henhold til Cisco HCL og advisories. På den måde sikres firmware på serveren mod kendte fejl og sikkerhedsrisici.

Nem lifecycle management

Service og support vises direkte, hvilket betyder, at du kan reagere rettidigt og undgå at stå uden service.

Alt samlet ét sted

I får simpelthen det fulde overblik i ét interface. Det sparer både tid og overskud, når I hurtigt kan følge med i bl.a. firmwareversioner, generelt helbred, security advisories, field notice og end of life advisories.

NEXT?
Services

Vi kan hjælpe dig med at sikre driften af din løsning. Bliv klogere på vores Advantage Services her.

Bliv klogere

Er du interesseret i, hvad andre har gjort? Læs om vores kunders skræddersyede løsninger.

Anycast DNS

Er du nysgerrig på anycast DNS? Her kan du få svar på hvad det er og hvordan man laver anycast.

Team Manager, Michael Schierbeck, winagmen
DC COMPUTE TECH LEAD

Michael Carøe Schierbeck

Kontakt din wingman eller wingwoman