Wingmen Academy

Akademiet for kontorelever og trainees med speciale i infrastruktur. Bliv klogere på akademiets tilbud her.

Hos os går uddannelse og udvikling hånd i hånd, hvorfor vi ser det som et vigtigt socialt ansvar at bidrage til at uddanne næste generations Wingmen. I 2021 startede første hold på Wingmen Academy, der er skabt med henblik på at uddanne unge talenter og tilbyde dem en vej ind i branchen. 

Det 2-5-årige forløb centrerer sig om den enkelte trainee’s faglige og personlige kompetenceudvikling, og så udmærker det sig ved, at der er en høj grad af ’learning by doing.’ Kandidaterne får et skræddersyet introprogram og uddannelsesforløb, herunder uddannelse hos Cisco samt individuel karrierecoaching. Akademiet egner sig derfor godt til kandidater med en interesse for branchen og en lyst til at lære og udvikle sig i praksis. Derudover er det ikke et krav, at kandidaterne har en videregående uddannelse fra f.eks. CBS eller DTU. 

What's in it for me?

Et 2-5-årigt uddannelsesforløb

Uddannelse ved Cisco 

Individuel karrierecoaching af en ekstern coach 

Et udvidet introprogram og fælles uddannelsesdage 

Lediger
stillinger

Vi søger løbende kontorelever og trainees og Datatekniker elever til Wingmens voksende team af talenter.

Sales Trainee til Wingmen

Ønsker du at blive næste talent i et attraktivt og udvikling job, hvor du vil samarbejde med nogle af IT-branchens dygtigste hoveder? Læs mere her.

Hvad kommer du med som trainee?

 • Grundforløb (afsluttet eller næsten afsluttet)
 • Evt. gymnasial uddannelse
 • Lyst til at arbejde med Cisco
 • Positiv indstilling til opgaver, kolleger og kunder
 • Lyst til videreudvikling og at være omstillingsparat

Ansøgningsprocessen

Før samtalen

Send din ansøgning og CV til job@wingmen.dk eller via knappen nedenfor. Når vi har modtaget din ansøgning, får du en bekræftelse fra os. Vi bestræber os på at give dig en tilbagemelding inden for 2-3 uger. 

Få tips til den gode ansøgning og CV:

Ansøgningen
Din motivation for at søge stillingen hos Wingmen
Et afsnit, hvor du begrunder, hvordan du fagligt passer til stillingen. Fremhæv relevant uddannelse, jobs, frivilligt arbejde, praktiske erfaringer, m.m.
Et afsnit, hvor du begrunder, hvordan du personligt passer til stillingen? Fremhæv dine personlige kvaliteter. Vi sætter stort pris på den gode kemi, og derfor er det vigtigt, at du er bevidst om, hvordan du med dine personlige egenskaber kan bidrage til opgaveløsningen i Wingmen
Din ansøgning bør max fylde én side.

Det gode CV indeholder ofte:

 • Navn
 • Evt. fødselsdato eller alder
 • Evt. personlige forhold
 • Adresse, telefon og e-mail
 • Erhvervserfaring (ansættelsessteder og arbejdsopgaver i punkform)
 • Uddannelse
 • IT-kompetencer
 • Evt. referencer
 • Sprogkundskaber- og niveau
 • Evt. Fritidsinteresser

  Dit CV bør max fylde 2 sider.

Jobsamtalen

Når vi har behandlet og vurderet din ansøgning, indkaldes du til en samtale, hvis vi ser det muligt match. Her kan du forvente at møde den ansættende leder som vil være din primære kontaktperson under evt. traineeship-forløb. Samtalen vil have fokus på at præsentere dig for Wingmen, traineeforløbet, arbejdsopgaver, og at vurdere dine personlige og faglige kvalifikationer. Du må derfor forvente at blive stillet en række spørgsmål omkring din motivation, faglighed og personlighed. Det er også en mulighed for dig at stille os dine spørgsmål.

Efter jobsamtalen

Efter samtalen tager vi stilling til, om der er det rette match. Hvis vi ønsker at tilbyde dig et traineeforløb, kontakter vi dig hurtigst muligt efter samtalen for at indgå en aftale.

Bemærk, i Wingmen ønsker vi at fremme den mangfoldige og inkluderende arbejdsplads. Vi vil gerne repræsentere det omkringliggende samfund og opfordrer alle uanset baggrund til at søge job hos os.

Mød første generation af akademiets Wingmen

Den 9. August 2021 lød startskuddet for akademiets første hold af Wingmen. Mød Alexandra og Nicklas, der begge er startet som Systems Engineer Trainees, samt Tobias, vores Sales Trainee og Sebastian, som er startet i et Graduate forløb. 

Uddannelse fra det virkelige liv

“Jeg har et stort ønske om at arbejde med salg i IT-branchen, men der findes ikke en uddannelse, der er målrettet jobbet som account manager. Det havde selvfølgelig været oplagt at læse på CBS eller en tilsvarende videregående uddannelse, men jeg ser Wingmen Academy som en kæmpe mulighed for at komme ind i en virksomhed, hvor jeg kan se, hvordan det fungerer i det virkelige liv og gennem det to-årige forløb tilegne mig så mange erfaringer og kompetencer, at jeg kan indgå i salgsteamet derefter,”

Tobias Juhl Madsen, Sales Trainee

Definer egne opgaver

“Jeg er frem til at blive en del af Wingmen. Wingmen er i fremadstormende vækst, som medfører et stort potentiale for at sætte præg på egne opgaver og personlige udvikling. Ligeledes tiltaler IT branchens løsningsorienterede tilgang til problemstillinger mig meget, så jeg har altid haft et ønske om at blive en del af branchen,”

 

Sebastian Arthur Demant Mikkelsen, Law graduate

Lær håndværket at kende

“Jeg ser Wingmen Academy som en mulighed for at lære håndværket at kende indefra. Jeg har altid været begejstret for at rode med computere og ordne dem, hvis de ikke virkede. Som en del af mit studieforløb havde jeg en opgave om Cisco, og der vidste jeg, at det var dét, jeg skulle arbejde med. Jeg elsker logikken og strukturen omkring netværk, og jeg kan slet ikke forstå, at der ikke er flere kvinder, som vil arbejde med det her. Det vil jeg gerne være med til at ændre,”

Alexandra Skjerbæk Huaman, der har afsluttet grundforløb i data og kommunikation fra TEC og som er Systems Engineer Trainee.

1628516020768

Følg garvede konsulenter

“Jeg hørte første gang om Wingmen, da jeg var på speed-date med Frederik og Kenny [it-konsulenter], som led i TECs digitale karrieredage. Her fik jeg et rigtig godt indtryk af en virksomhed med et godt fællesskab og mange garvede kollegaer, som jeg kan lære fra. Jeg har altid haft en stor interesse for IT og glæder mig til at få muligheden for at komme ud og få noget praktisk erfaring,”

Nicklas Klattschou, som også har afsluttet grundforløbet i data og kommunikation fra TEC.

”Vi har længe haft et ønske om at lancere et formaliseret forløb, hvor vi kan uddanne og udvikle næste generation af medarbejdere til vores del af IT-branchen. Jeg ser frem til, at vi bliver udfordret, og at kandidaterne kommer med et nyt perspektiv, for det er essentielt for, at vi kan udvikle produkter og ydelser, der er tidssvarende. Som virksomhed har vi et medansvar for at sikre, at vi både som samfund og branche giver de unge en god start på karrieren og de fornødne kompetencer, så de er rustet til fremtiden,”
Kåre Christensen, CEO
Executive Assistant, Kristine W. Nielsen, wingmen
Executive Assistant

Kristine Nielsen

Har du spørgsmål til Wingmen Academy, er du velkommen til at kontakte mig på telefon +45 60 57 40 06 eller via email kwn@wingmen.dk

 

Kontakt DIN WINGMAN eller wingwoman

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 2, 1. sal tv., 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228