Wingmen Academy

9. august 2021: Wingmen ansætter i dag fire medarbejdere, der kommer til at udgøre det første hold på Wingmen Academy. Velkommen til Alexandra Skjerbek Huaman, Systems Engineer Trainee, Nicklas Klattschou, Systems Engineer Trainee, Tobias Juhl Madsen, Sales Trainee samt Sebastian Arthur Demant Mikkelsen, der starter som Sales Graduate.

Wingmen Academy er skabt ud fra en ambition om en bæredygtig forretningsmodel, hvor vi ikke alene vækster forretningen på bundlinjen, men også tager et medansvar ved at uddanne næste generation. Det er et hhv. 2-årigt og 5-årigt forløb, hvor kandidaterne bliver oplært i og får erfaring med en række discipliner på tværs af Wingmen og Cisco, og hvor vi også tilbyder ekstern coaching samt personlig udvikling. Forløbet udmærker sig ved, at det ikke er et krav, at kandidaterne har en videregående uddannelse fra f.eks. CBS eller DTU, og dermed åbner det op for, at en række andre profiler kommer i spil.

I dag byder vi velkommen til Alexandra Skjerbek Huaman, Systems Engineer Trainee, Nicklas Klattschou, Systems Engineer Trainee, Tobias Juhl Madsen, Sales Trainee samt Sebastian Arthur Demant Mikkelsen, der starter som Sales Graduate, som en del af Wingmen Academy.

Næste generation

”Vi glæder os til at byde velkommen til vores fire nye kolleger, Alexandra, Nicklas, Tobias og Sebastian, der bliver første årgang på Wingmen Academy. Vi har længe haft et ønske om at lancere et formaliseret forløb, hvor vi kan uddanne og udvikle næste generation af medarbejdere til vores del af IT-branchen. Jeg ser frem til, at vi bliver udfordret, og at de kommer med et nyt perspektiv, for det er essentielt for, at vi kan udvikle produkter og ydelser, der er tidssvarende. Som virksomhed har vi et medansvar for at sikre, at vi både som samfund og branche giver de unge en god start på karrieren og de fornødne kompetencer, så de er rustet til fremtiden”, siger Kåre Christensen, der er direktør og medstifter af Wingmen.

Unik mulighed for at komme i mesterlære som Systems Engineer

Forløbet bliver opdelt, så tre af kandidaterne starter i et Trainee forløb, mens den fjerde kandidat er ansat i et Graduate forløb. De nye kandidater ser forløbet hos Wingmen som en unik mulighed for at lære branchen at kende indefra.

”Jeg glæder mig til at starte hos Wingmen, og jeg ser det som en mulighed for at lære håndværket at kende indefra. Jeg har altid været begejstret for at rode med computere og ordne dem, hvis de ikke virkede. Som en del af mit studieforløb havde jeg en opgave om Cisco, og der vidste jeg, at det var dét, jeg skulle arbejde med. Jeg elsker logikken og strukturen omkring netværk, og jeg kan slet ikke forstå, at der ikke er flere kvinder, som vil arbejde med det her. Det vil jeg gerne være med til at ændre”, siger Alexandra Skjerbek Huaman, der har afsluttet Grundforløb i data og kommunikation fra TEC.

Wingmen Academy er et kompetenceboost målrettet jobbet som Account Manager

Også Tobias Juhl Madsen, der starter som Sales Trainee, og netop har afsluttet HHX fra Køge Handelsskole ser forløbet som en mulighed for at tilegne sig praktisk viden, der giver et kompetenceboost målrettet jobbet som Account Manager.

”Jeg har et stort ønske om at arbejde med salg i IT-branchen, men der findes ikke en uddannelse, der er målrettet jobbet som account manager. Det havde selvfølgelig været oplagt at læse på CBS eller en tilsvarende videregående uddannelse, men jeg ser Wingmen Academy som en kæmpe mulighed at komme ind i en virksomhed, hvor jeg kan se, hvordan det fungerer i det virkelige liv og gennem det to-årige forløb tilegne mig så mange erfaringer og kompetencer, at jeg kan indgå i salgsteamet derefter,” siger Tobias Juhl Madsen.