Wingmen Academy

MicrosoftTeams-image

Hos os går uddannelse og udvikling hånd i hånd, hvorfor vi ser det som et vigtigt socialt ansvar at bidrage til at uddanne næste generations Wingmen. I 2021 startede første hold på Wingmen Academy, der er skabt med henblik på at uddanne unge talenter og tilbyde dem en vej ind i branchen. 

Det 2-5-årige forløb centrerer sig om kandidaternes faglige og personlige kompetenceudvikling, og så udmærker det sig ved, at der er en høj grad af ’learning by doing.’ Kandidaterne får et skræddersyet introprogram og uddannelsesforløb, herunder uddannelse hos Cisco samt individuel karrierecoaching. Akademiet egner sig derfor godt til kandidater med en interesse for branchen og en lyst til at lære og udvikle sig i praksis. Derudover er det ikke et krav, at kandidaterne har en videregående uddannelse fra f.eks. CBS eller DTU. 

Et 2-5-årigt uddannelsesforløb

Uddannelse ved Cisco 

Individuel karrierecoaching af en ekstern coach 

Et udvidet introprogram og fælles uddannelsesdage 

Mød første generation af akademiets Wingmen

Den 9. August 2021 lød startskuddet for akademiets første hold af Wingmen. Mød Alexandra og Nicklas, der begge er startet som Systems Engineer Trainees, samt Tobias, vores Sales Trainee og Sebastian, som er startet i et Graduate forløb. 

Uddannelse fra det virkelige liv

“Jeg har et stort ønske om at arbejde med salg i IT-branchen, men der findes ikke en uddannelse, der er målrettet jobbet som account manager. Det havde selvfølgelig været oplagt at læse på CBS eller en tilsvarende videregående uddannelse, men jeg ser Wingmen Academy som en kæmpe mulighed for at komme ind i en virksomhed, hvor jeg kan se, hvordan det fungerer i det virkelige liv og gennem det to-årige forløb tilegne mig så mange erfaringer og kompetencer, at jeg kan indgå i salgsteamet derefter,”

Tobias Juhl Madsen, Sales Trainee

Define your own tasks

“Jeg er frem til at blive en del af Wingmen. Wingmen er i fremadstormende vækst, som medfører et stort potentiale for at sætte præg på egne opgaver og personlige udvikling. Ligeledes tiltaler IT branchens løsningsorienterede tilgang til problemstillinger mig meget, så jeg har altid haft et ønske om at blive en del af branchen,”

 

Sebastian Arthur Demant Mikkelsen, Law graduate

Lær håndværket at kende

“Jeg ser Wingmen Academy som en mulighed for at lære håndværket at kende indefra. Jeg har altid været begejstret for at rode med computere og ordne dem, hvis de ikke virkede. Som en del af mit studieforløb havde jeg en opgave om Cisco, og der vidste jeg, at det var dét, jeg skulle arbejde med. Jeg elsker logikken og strukturen omkring netværk, og jeg kan slet ikke forstå, at der ikke er flere kvinder, som vil arbejde med det her. Det vil jeg gerne være med til at ændre,”

Alexandra Skjerbæk Huaman, der har afsluttet grundforløb i data og kommunikation fra TEC og som er Systems Engineer Trainee.

1628516020768

Følg garvede konsulenter

“Jeg hørte første gang om Wingmen, da jeg var på speed-date med Frederik og Kenny [it-konsulenter], som led i TECs digitale karrieredage. Her fik jeg et rigtig godt indtryk af en virksomhed med et godt fællesskab og mange garvede kollegaer, som jeg kan lære fra. Jeg har altid haft en stor interesse for IT og glæder mig til at få muligheden for at komme ud og få noget praktisk erfaring,”

Nicklas Klattschou, som også har afsluttet grundforløbet i data og kommunikation fra TEC.

”Vi har længe haft et ønske om at lancere et formaliseret forløb, hvor vi kan uddanne og udvikle næste generation af medarbejdere til vores del af IT-branchen. Jeg ser frem til, at vi bliver udfordret, og at kandidaterne kommer med et nyt perspektiv, for det er essentielt for, at vi kan udvikle produkter og ydelser, der er tidssvarende. Som virksomhed har vi et medansvar for at sikre, at vi både som samfund og branche giver de unge en god start på karrieren og de fornødne kompetencer, så de er rustet til fremtiden,”
Kåre Christensen, Direktør og medstifter af Wingmen

Andre bæredygtige projekter

Redi School

Vi underviser kvinder med flygtninge- og migrantbaggrund om IT.

Projekt udenfor

Vi levere mad til hjemløse i Projekt UDENFOR’s mobile mad Café i København.

Kbh.: Tobaksvejen 23B 1. sal th., 2860 Søborg
Århus: Lyshøjen 2 1. sal tv., 8520 Lystrup

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk
CVR: 36440228

Løsninger og Services

Om Wingmen

Bliv klogere