Advantage: Wingmen er "always present"

Wingmen tilbyder en række services, der understøtter dig og din organisation optimalt – alt lige fra almindelige servicehenvendelser over proaktive supportaftaler til det avancerede setup, hvor Wingmen tager det komplette ansvar for drift og løsninger for et givent teknologiområde.

Vi er “always present”, og det betyder, at vores wingmen altid er nærværende og står til rådighed døgnet rundt – også når lortet brænder på. Du kan derfor trygt overlade service og vedligeholdelse af jeres infrastrukturløsning til Wingmen, så du kan fokusere på dine primære opgaver i din organisation.

Vores fundament består af højtkvalificerede medarbejdere, der rådgiver og udfordrer dig, og som har fokus på den langsigtede relation. Vores relation. Vi vil nemlig gerne være din wingman.

Support

Vi er her, når du har brug for support og sparring – også udenfor åbningstid.
Vores Support services er altid bemandede af højt uddannede og opdaterede konsulenter, som altid står klar til at hjælpe, hvis uheldet skulle være ude.

Assist

Lad os samarbejde om de områder af IT-infrastrukturen, som er vigtige for en stabil og sikker drift.
Med vores dybe viden og brede erfaring assisterer vi jeres IT-organisation. I har det overordnede ansvar for løsningen, mens vores kompetente wingmen er en proaktiv del af jeres team.
Det er ligeledes muligt at have en konsulent med faste intervaller, som indgår i jeres team.

Manage

Overlad trygt driften af specifikke dele af jeres IT-infrastruktur til os, så I kan fokusere på der, hvor jeres forretning, værdi og kompetencer er.
Hvad end det drejer sig om Netværk, Sikkerhed eller Datacenter, er vi klar til at være din wingman. Vi indgår som en fast del af jeres team. Vi tager det komplette ansvare og sikre, at I opnår den fulde udnyttelse, vedligeholdelse og værdi af løsningen.