Wingmen-services "always present"

Wingmen tilbyder en række services, der understøtter dig og din organisation optimalt og samtidig sikrer, at den indkøbte infrastruktur udnyttes optimalt og effektivt. Vores fundament er selvfølgelig højt kvalificerede kolleger, som altid vil gøre det ypperste for at understøtte jeres forretning.

Med Wingmens motto “always present” kan I trygt overlade service og vedligeholdelse af jeres infrastrukturløsning til Wingmen, så I kan fokusere på hverdagens primære opgaver i jeres virksomhed. Wingmen kan desuden være med til at sikre, at jeres infrastrukturløsning udnyttes optimalt og effektivt.

I finder os både i København og Aarhus, og vi er aldrig længere væk end et opkald. Ring til jeres nye Wingman¨på 70 20 21 10 og hør mere om, hvordan Wingmen kan skabe værdi for jer.

Lad os skræddersy en løsning til jer

Kontakt os i dag på 70 20 21 10
og hør mere om, hvordan Wingmen skaber værdi for jer.

Network Asset Compliance Center (NACC)

Wingmens NACC serviceportal præsenterer jer for et opdateret og brugervenligt overblik over samtlige Cisco enheder på jeres netværk.
Med en probe på netværket indsamles alle relevante data, som siden via API til Cisco udbygges og forædles, inden data præsenteres samlet på den online serviceportal.

Wingmen NACC-serviceportalen skaber altså merværdi fra dag 1 med retvisende overblik over samtlige assets, serviceaftaler, licenser, “life cycle”-status og ikke mindst eventuelle sikkerhedsrelaterede anbefalinger fra Cisco. Life cycle management klares på en enkel og overskuelig måde.

Beredskabsservice

En Wingmen beredskabsservice giver dig og din organisation en sikkerhed for altid at kunne få hjælp i en kritisk situation. Denne service kan tilbydes i hele Danmark, på alle vores kompetenceområder og gælder 24/7 året rundt. Med andre ord er du aldrig alene om at håndtere en given problemløsning, hvad enten det foregår remote eller onsite.

Et fast rådighedsgebyr sikrer jer et fagligt funderet beredskab af højt kvalificerede og certificerede Cisco-konsulenter, en slags forsikring, og faktisk brug af beredskabsservice afregnes per time.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har lagt mange timer i vores Cisco-certificeringer; dem er vi stolte af. Beviserne på vores spidskompetence gør det dog langt fra alene. Gennem vores lange årrække som IT-konsulenter har vi mødt mange forskellige brancher og kender efterhånden de behov, der er styrende for de respektive.

Download salgsmateriale