Andre siger

Med vores motto "In it together" arbejder vi tæt sammen for at opnå de bedste resultater for vores kunder.

I Wingmen har vi flere års erfaring i at hjælpe vores kunder på deres rejse mod en nemmere og mere sikker hverdag.

Som Cisco guldpartner designer, implementerer og supporterer vi vores kunder med markedets bedste og sikreste netværks-, datacenter-, og sikkerhedsløsninger. Vi oversætter teknologien og tilpasser den din forretning ved at skræddersy løsninger efter vores kunders behov. Vi har prøvet det før og har bred erfaring i at hjælpe virksomheder – fra kommuner og styrelser til mediehuse og lufthavne.

Dyk ned i vores univers af kundecases og få indblik i, hvad andre siger om os.

Kundecases

Billede af Tivoli-forlystelsesparken i København, oplyst med smukke lys, der skaber en magisk atmosfære. Forlystelser og gæster nyder den historiske og charmerende park.
Segmentering

Oplev magien i Tivoli med usynlig netværkssikkerhed

I Tivoli er magien ikke kun fysisk, men også digitalt beskyttet. Med avanceret netværkssikkerhed fra Wingmen Solutions og Cisco sikres Tivolis unikke oplevelser mod potentielle trusler. Bliv klogere på Ciscos cybersikkerhedsløsninger og hvordan vi sammen skaber en sikker og magisk oplevelse for alle gæster.

Læs mere

NEXT?

Services

Vi kan hjælpe dig med at sikre vedligeholdelsen og driften af din it-infrastruktur. Se vores Advantage Services og læs hvordan.

Bliv klogere

Wingmens eksperter deler deres Tech Tanker -bliv klogere på alt fra de nyeste Wi-Fi-trends til cloud-løsninger, datacenter og IT-sikkerhed.

Kontakt os

Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din it-infrastruktur.

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 10A, st. (K6), 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228