Sikkerhed

Din sikkerhedsekspert

IT-sikkerhed er altafgørende i det trusselsbillede, de fleste virksomheder i dag ser ind i. Den stigende digitalisering i virksomhederne giver mere eksponering, hvilket øger risikoen for cybercrime. Derfor er det afgørende at tænke sikkerhed ind i alle områder af et netværk.

Vi tænker sikkerhed ind i alle design af netværk og datacentre. Vi arbejder med den samlede Cisco sikkerhedsportefølje, som dækker end-to-end for de samlede sikkerhedsbehov en virksomhed måtte have. Hvad enten du søger sikkerhed i forhold til hybrid work, eliminering af malware og andre trusler både udenfor og indenfor dine firewalls, så har Wingmen erfaring med Ciscos sikkerhedsteknologier.

I de seneste par år, er Cisco lykkedes med at styrke deres løsning til monitorering og management. SecureX samler data på tværs af forskellige sikkerhedsteknologier – også udover Ciscos egne teknologier. Vi anbefaler at bruge SecureX som management platform, fordi du med øget visibilitet, automatisering og en strømlining af teknologierne får en unik mulighed for at forbedre orkestrering og automatisering. Herudover er Cisco Talos Intelligence Group, som er et af de største threat intelligence teams i verden. Talos består af forskere, analytikere og ingeniører, hvis opgave det er at monitorere det globale trusselsbillede, samt vurdere, forudse og mitigere trusler for Ciscos kunder, produkter og tjenester.

Læs mere om de enkelte sikkerhedsteknologier, som Wingmen anbefaler og har god erfaring med, her.

Vores services

Vi kan hjælpe dig med at sikre vedligeholdelsen og driften af dit netværk. Se vores Advantage Services og læs hvordan.

Beredskabsservice

Med Wingmens beredsskabsservice kan du få support i kritiske situationer 24/7 året rundt

Software Lifecycle Advisory

Overblik over sikkerhedsrisici, reducer nedetid og minimer sårbarheden

Software Lifecycle upgrade

Frigør interne ressourcer og få en proaktiv tilgang til IT-sikkerhed og patchmanagement.

Bliv klogere

AI og kundeservice. 4 trends i 2024 der vil forandre din hverdag
Tech artikel

4 trends der vil forandre din hverdag i 2024

Udforsk den revolutionerende verden af Generativ AI, der transformerer arbejdsmetoder og kundeservice. Opdag potentialet for at løse kritiske udfordringer inden for kundeservice og få indblik i, hvordan AI kan inspirere forbedringer på konkrete områder. Men er potentialet større end truslerne? Scan QR-koden for at se, hvordan et forsikringsselskab automatiserer kundeserviceelementer og giver dig et glimt af fremtidens interaktion med AI.

Læs mere
Wingmen Community er et erhvervsfællesskab for padelentusiaster, hvor der bl.a. spille padelturneringer
Event

Wingmen Open Padelturnering, Odense, 11. sep 2024

11. sep 2024 – Odense – Vi inviterer til padelturneringen Wingmen Open i Odense. Grib chancen for at deltage, hvor du får mulighed for at blive udfordret på padelbanen og netværke med ligesindede. Tilmeld dig nu og vær med til at prøve kræfter med padel!

Læs mere
Wingmen Community er et erhvervsfællesskab for padelentusiaster, hvor der bl.a. spille padelturneringer
Event

Wingmen Open Padelturnering, Aarhus, 29. aug 2024

29. aug 2024 – Aarhus – Vi inviterer til padelturneringen Wingmen Open i Aarhus. Grib chancen for at deltage, hvor du får mulighed for at blive udfordret på padelbanen og netværke med ligesindede. Tilmeld dig nu og vær med til at prøve kræfter med padel!

Læs mere
Peter Rafn, CEO af Wingmen Solutions, står foran sin laptop i et kontorfællesskab
Nyhed

Wingmen Solutions lander rekordstort overskud i 2023

Wingmen Solutions oplevede betydelig vækst i 2023, med et overskud på 44 millioner kroner før skat, hvilket repræsenterer en stigning på 43 % i forhold til året før. Væksten blev drevet af en række nye kunder og projekter samt øget digitalisering og automatisering af forretningen.

Læs mere
Der findes ikke flere artikler i arkivet
PRODUCT SALES SPECIALIST SECURITY

Kenneth Thorsted

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig med at øge din IT-sikkerhed og styrke dit forsvar mod nutidens og fremtidens cybertrusler? Kontakt mig, hvis vi skal tage en uforpligtende dialog om den rette løsning for dig.

E-mail: kth@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 2, 1. sal tv., 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228