UCS lægger fundamentet for dit datacenter

Unified Computing System (UCS) er betegnelsen for Ciscos serverplatform.

UCS spænder fra rack- og blade-servere til UCS-domæner med en blanding af rack- og blade-teknologi, som kan håndteres fra et interface.

UCS-domæner er, når du sætter Fabric Interconnects (FI’er) foran serverne som et lag mellem netværk og servere. Og der er en klar fordel ved netop FI’er. I opnår nemlig en ”kabel én gang”-tilgang, hvor det kun er nødvendigt at kable én ny server til FI’erne.

Resten af forbindelserne bliver håndteret af FI’erne og sendt videre til serveren, uanset om det er netværk eller storage (Fiberchannel). FI’erne er lynhurtige og har ultralav latency og muligheden for at holde noget trafik inde i FI’erne og ikke belaste resten af netværket.

Al-konfiguration af servere, der er tilsluttet FI’erne, administreres fra et interface. Det kan gøres via templates, hvilket sikrer at servere, som skal agere ens, også er ens i konfigurationen. F.eks. med de samme biosindstillinger eller VLANs tilgængeligt. UCS-domæner kan med fordel forbindes til intersite for at skabe et samlet overblik over al UCS-hardware og opnå proaktiv TAC-support og sikkerhedsadvisering.

Hvorfor skal du vælge UCS?

Skalerbar platform

Cisco UCS er meget skalerbart, hvilket betyder, at du nemt kan udvide dit UCS datacenter. Når du bruger benytte FI’er, undgår du at skulle trække mange nye kabler, når behovet opstår.

Nem administration

Ved at benytte UCS Manager eller Intersight, kan du nemt administrere dit datacenter. Du får et samlet billede – også på tværs af lokationer. Det betyder, at du kan spare tid i den daglige drift.

Bæredygtigt design - lang levetid

Cisco UCS er designet til at kunne holde. Dele kan løbende udskiftes i takt med udviklingen og bidrager derfor positivt i ESG-regnskabet.

NEXT?

Services

Vi kan hjælpe dig med at sikre driften af din løsning. Bliv klogere på vores Advantage Services her.

Bliv klogere

Er du interesseret i, hvad andre har gjort? Læs om vores kunders skræddersyede løsninger.

Anycast DNS

Er du nysgerrig på anycast DNS? Her kan du få svar på hvad det er og hvordan man laver anycast.

Team Manager, Michael Schierbeck, winagmen
DC COMPUTE TECH LEAD

Michael Carøe Schierbeck

Kontakt din wingman eller wingwoman