ACI

Skalerbart datacenternetværk udviklet specifikt til dit datacenter

Om Cisco aci

Et datacenternetværk behøver ikke at være komplekst at konfigurere, opsætte eller vedligeholde. Application Centric Infrastructure (ACI) gør det muligt at have et datacenternetværk, som både er nemt at administrere og skalerbart, fordi det er udviklet specifikt til datacentre.

ACI er udviklet efter en evergreen-tankegang, som nemt understøtter fremtidige udskiftninger og opgraderinger af enheder uden omfattende konfigurations-ændringer, da alt håndteres via politikker.

Ved at bruge politikker til konfiguration af netværket er det muligt at flytte politikker på tværs af datacenternetværket fra gamle til nye enheder og ikke mindst sikre, at konfiguration bliver ryddet op. Det bidrager til den samlede sikkerhed i datacenternetværket.

ACI-arkitekturen er bygget på Cisco APIC (Application Policy Infrastructure Controller) og Nexus 9000 Switches, hvilket gør, at Cisco ACI kan implementeres under en række forskellige modeller inklusive understøttelse af on-site og cloud-baseret miljøer, samt SD WAN edge miljøer. Dermed får I en politikbaseret netværksstyring i virksomhedens WAN.

ACI tilbyder en rigtig god API-integration. Og med automatisering bliver vedligeholdelsen af systemet gjort endnu mere enkelt og sikkert.

Cisco ACI giver jer derfor et mere agilt og modstandsdygtigt datacenter, som optimerer, simplificerer og fremskynder applikationernes livscyklus.

Hvorfor skal du vælge ACI?

Bæredygtigt udviklet, der sikrer lang levetid

ACI understøtter fremtidige udskiftninger og opgraderinger af enheder. Dét må siges at være en langsigtet løsning.

Enkel og sikker vedligeholdelse

Vedligeholdelse skal prioriteres, hvis I skal undgå potentielle sikkerhedsbrud. Heldigvis gør automatisering vedligeholdelsen endnu mere enkel og sikker. Og I får et modstandsdygtigt datacenter.

Skalerbart netværk

ACI kan skaleres, så det passer præcis til jeres behov.

NEXT?

Services

Vi kan hjælpe dig med at sikre driften af din løsning. Bliv klogere på vores Advantage Services her.

Bliv klogere

Er du interesseret i, hvad andre har gjort? Læs om vores kunders skræddersyede løsninger.

Anycast DNS

Er du nysgerrig på anycast DNS? Her kan du få svar på hvad det er og hvordan man laver anycast.

Team Manager, Michael Schierbeck, winagmen
DC COMPUTE TECH LEAD

Michael Carøe Schierbeck

Kontakt din wingman eller wingwoman