Cisco HCI

HCI: Fleksibilitet og nem administration i én løsning

Cisco HCI er bygget på den velkendte teknologi fra Cisco UCS. Det tilbyder et højt ydende og stabilt netværk, som er essentielt for Software Defined Storage (SDS) og Nutanix, der er en af de førende SDS-platforme og kan bygges meget tæt sammen med cloudløsninger som Azure og AWS.

Det tætte samarbejde mellem Cisco og Nutanix gør, at værktøjer som Intersight og Prism taler sammen. Alt kan startes fra ét sted – Intersight.

Cisco HCI kan konfigureres med VMware ESXi eller Acropolis (AHV). Det giver en frihed til at vælge hvilken hypervisor, der passer til netop jer. I vil have mulighed for at genbruge tidligere licenser og omvendt kan I undlade at forny eller købe VMware licenser ved at gå på en AHV hypervisor.

AHV tilbyder en række fordele og muligheder. Blandt andet mikrosegmentering af datacenteret helt inde i hypervisoren. Det betyder, at der kan laves politikker for, hvem der må snakke med hvem, om noget af trafikken skal forbi firewallen mens andet kan udelades eller blot skabe visibilitet i servernetværket. En anden feature er self service-portalen, hvor opgaver med fordel kan lægges ud til de enkelte applikationsejere eller supportafdelinger. Med servicekataloget er det muligt at lave chargeback som synliggør ressourceforbrug og omkostningerne ved de løsninger, der er opsat.

Cisco HCI kan skaleres fra mindre løsninger til små virksomheder eller fjernkontorer til store to-datacenterløsninger som aktiv/aktiv. Ud over at lave failover til et andet datacenter har du mulighed for at lave failover til en cloudløsning som Azure eller AWS.

Med Cisco HCI er det muligt at kontrollere og administrere alle workloads fra et interface og selv styre, hvor en workload oprettes og om denne skal flyttes fra en public cloud til private cloud på baggrund af indsigt i performance, omkostning og latency.

Med en samlet datacenterløsning fra Cisco håndteres al support fra Cisco TAC i et tæt samarbejde med andre stakeholders, men det er TAC, der har ansvaret for sagen.

Hvorfor skal du vælge HCI?

Skalerbar platform

Platformen kan skaleres fra mindre til større løsninger, så den passer præcis til jeres behov.

Nem administration og support

Cisco HCI gør i den grad administration og support af datacenteret nemmere. I får enkelte interfaces til at styre hele datacenteret og ét sted at få hjælp – Cisco TAC. Slut med at bruge unødig tid på support.

Hypervisor-uafhængig

I får frihed til at vælge hvilken hyporvisor, der passer til jer. I kan beholde det, I kender eller vælge at gå AHV-vejen, hvor I får den bedste integration.

NEXT?
Services

Vi kan hjælpe dig med at sikre driften af din løsning. Bliv klogere på vores Advantage Services her.

Bliv klogere

Er du interesseret i, hvad andre har gjort? Læs om vores kunders skræddersyede løsninger.

Anycast DNS

Er du nysgerrig på anycast DNS? Her kan du få svar på hvad det er og hvordan man laver anycast.

Team Manager, Michael Schierbeck, winagmen
DC COMPUTE TECH LEAD

Michael Carøe Schierbeck

Kontakt din wingman eller wingwoman