X-Series: En langsigtet løsning

Om X-Series

X-Series er Ciscos nyeste UCS serverplatform. På mange måder er det en bæredygtig platform, da forventningen er, at platformen vil understøtte de næste syv generationer af servere. X-Series er også modulært designet så fremtidige opgraderinger, ændringer eller tilpasninger kan udføres uden at skifte hele chassiset, men kun den omhandlende del.

Du kan betegne platformen, som næste generations UCS-domæner, hvor pulsåren er Fabric Interconnects (FI’er). Og hvor chassis og servere kan forbindes. De FI’ere der bliver benyttet til X-Series håndteres af Intersight, som er en SaaS-løsning. 

X-Series nye chassiser bidrager til en lavere TCO, grundet opbygningen som skal understøtte fremtidige teknologier.

Vil du læse mere? Cisco har skrevet mere om X-Series lige her.

Normalt er bæredygtighed ikke noget man forbinder med et datacenter. Men det kan du roligt gøre i det her tilfælde. For X-Series bidrager netop til en bæredygtig agenda med de modulært opbyggede chassiser og materialer. Den modulære opbygning gør det muligt at konfigurere til et helt specifikt behov. Chassiset er designet uden et midplane, hvilket gør, at serverne tilslutter direkte ind i f.eks. IO modulerne på bagsiden. Det giver en bedre performance.  

Vil du læse mere? Cisco har skrevet mere om X-Series lige her.

Hvorfor skal du vælge X-series?

Enkel drift og vedligeholdelse

Administrationen sker via Intersight, som er en Cisco SaaS-løsning, der løbende kommer med nye features og funktioner. Det forenkler både drift og vedligeholdelse af datacenteret.

Modulær opbygning og fuld fleksibilitet

Den modulære opbygning kan nemt skaleres uden omfattende kabling og ændringer i infrastrukturen. X-Series forbindes let og enkelt til den resterende infrastruktur som Nexus/ACI netværk eller MDS fiberchannel.

Bæredygtigt design, der sikrer lang levetid

X-Series er designet til at kunne holde. Dele kan løbende udskiftes i takt med udviklingen og bidrager derfor positivt i ESG-regnskabet.

NEXT?

Services

Vi kan hjælpe dig med at sikre driften af din løsning. Bliv klogere på vores Advantage Services her.

Bliv klogere

Er du interesseret i, hvad andre har gjort? Læs om vores kunders skræddersyede løsninger.

Anycast DNS

Er du nysgerrig på anycast DNS? Her kan du få svar på hvad det er og hvordan man laver anycast.

Team Manager, Michael Schierbeck, winagmen
DC COMPUTE TECH LEAD

Michael Carøe Schierbeck

Kontakt din wingman eller wingwoman