MDS: Høj performance og stabilitet – uden at gå på kompromis

MDS storage-netværk fra Cisco er en meget stabil platform. Og med features, som SAN port-channels og DIRL, er det muligt at få det maksimale ud af netværket, så SAN og servere leverer det forventede og bidrager til den gode brugeroplevelse.

SAN-netværket er helt essentielt for jeres Fiberchannel-baserede datacenter. Et langsomt eller ustabilt SAN-netværk kan nemlig ødelægge oplevelsen og resultere i timelange fejlsøgninger.

MDS kan levere hastigheder på 64Gbit og med SAN port-channels er det muligt at sikre oppetid og lave servicevinduer på SAN-netværker i dagstid. I sparer derfor unødige nattetimer på servicearbejde. MDS understøtter også Fiberchannel, NVMe og administration via Nexus Dashboard Fabric Controller.

Dynamic Ingress Rate limiting (DIRL) sikrer at dine servere, på tværs af dit storage-miljø, ikke bliver påvirket af en ældre server og ikke kan modtage data i samme omfang, hvilket derfor sløver hele netværket, da det ikke kan komme af med data. DIRL bibeholder den høje hastighed til de servere og forbindelser, som kan modtage data.

MDS kommer i flere varianter. Både større netværk, hvor der er behov for director switch til at styre netværket eller selvstændige MDS switche til små miljøer.

Ved at bruge Cisco MDS sammen med et Cisco-netværk, servere og godkendte storage-producenter opnår I en samlet leverandørsupport fra Cisco. Og det har stor betydning, når I får brug for support. For så skal I kun ringe et sted hen og I undgår at blive sendt rundt mellem producenter, som peger på hinanden i stedet for at løse netop jeres udfordring. Cisco TAC tager ansvaret for sagen og håndterer supportsager.

Hvorfor skal du vælge MDS?

Nem support samlet ét sted

Når I har brug for hjælp, skal det være nemt at få den. Så er I hurtigt videre.

Skalerbar platform

MDS kan skaleres fra lille til stor, så det passer til jeres behov.

Stabilitet

Stabilitet er et nøgleord og en af de vigtigste elementer i MDS-infrastrukturen. For med et kraftfuldt design og hastighed på op til 64Gbit bidrager MDS netop til dette.

NEXT?
Services

Vi kan hjælpe dig med at sikre driften af din løsning. Bliv klogere på vores Advantage Services her.

Bliv klogere

Er du interesseret i, hvad andre har gjort? Læs om vores kunders skræddersyede løsninger.

Anycast DNS

Er du nysgerrig på anycast DNS? Her kan du få svar på hvad det er og hvordan man laver anycast.

Team Manager, Michael Schierbeck, winagmen
DC COMPUTE TECH LEAD

Michael Carøe Schierbeck

Kontakt din wingman eller wingwoman