Netværk

Din netværksekspert

Netværket er mere kritisk end nogensinde før. Vores kunder efterspørger en stabil drift og høj tilgængelighed af alle elementer i deres netværk. Det skal være pålideligt, let tilgængeligt, fleksibelt og sikkerheden skal være solid. Netværket skal kunne tilpasse sig de hurtigt skiftende krav i en omskiftelig verden og i den agile organisation. Hybrid work fylder meget i dag, men det kan ændre sig.

Uanset hvilke trends der er aktuelle lige nu og her, vil der altid være krav til, hvordan et netværk etableres og håndteres. Din virksomheds IT-ansvarlige har et stort ansvar i at sikre, at routing, switching, wireless og management af disse komponenter er mest optimal. Det kalder vi samlet set Enterprise Networking.

Der tales også meget om software definerede teknologier, men klassiske netværk er stadig at finde i de fleste organisationer. I Wingmen er vi både eksperter på de software definerede teknologier, og så sidder en god del af de skarpeste konsulenter inden for klassisk netværk i Wingmen.

Vores services

Vi kan hjælpe dig med at sikre vedligeholdelsen og driften af dit netværk. Se vores Advantage Services og læs hvordan.

Beredskabsservice

Med Wingmens beredsskabsservice kan du få support i kritiske situationer 24/7 året rundt

Software Lifecycle Advisory

Overblik over sikkerhedsrisici, reducer nedetid og minimer sårbarheden

Software Lifecycle upgrade

Frigør interne ressourcer og få en proaktiv tilgang til IT-sikkerhed og patchmanagement.

Bliv klogere

AI og kundeservice. 4 trends i 2024 der vil forandre din hverdag
Tech artikel

4 trends der vil forandre din hverdag i 2024

Udforsk den revolutionerende verden af Generativ AI, der transformerer arbejdsmetoder og kundeservice. Opdag potentialet for at løse kritiske udfordringer inden for kundeservice og få indblik i, hvordan AI kan inspirere forbedringer på konkrete områder. Men er potentialet større end truslerne? Scan QR-koden for at se, hvordan et forsikringsselskab automatiserer kundeserviceelementer og giver dig et glimt af fremtidens interaktion med AI.

Læs mere
Event

Mød os på V2 Security 2024

1. – 2. maj 2024 – København – Få et unikt indblik i den seneste teknologi og trends inden for IT-sikkerhed og compliance på V2 Security 2024. Mød over 4.000 deltagere, oplev 80 udstillere og mere end 100 oplæg og seminarer fyldt med den nyeste viden. Netværk med ligesindede eksperter og professionelle og vær med til at forme fremtidens sikkerhedsløsninger. Tilmeld dig nu og vær en del af Danmarks største cyber- og informationssikkerhedsevent!

Læs mere
Der findes ikke flere artikler i arkivet
Product Sales Specialist, netværk, wireless & routing, Ib Fran Kristensen
PRODUCT SALES SPECIALIST

Ib Frank Kristensen

Er du blevet nysgerrig på netværksmanagement og Ciscos mange netværksløsninger, der kan bidrage til at effektivisere din IT? Måske er du blevet nysgerrig på den forretningsværdi, som Wingmen kan hjælpe dig med at få ud af en løsning skræddersyet til dine behov? Kontakt mig for at få svar på dine spørgsmål eller for at tage en uforpligtende samtale om dine muligheder.

E-mail: ifk@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 2, 1. sal tv., 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228