Netværk

Din netværksekspert

Netværket er mere kritisk end nogensinde før. Vores kunder efterspørger en stabil drift og høj tilgængelighed af alle elementer i deres netværk. Det skal være pålideligt, let tilgængeligt, fleksibelt og sikkerheden skal være solid. Netværket skal kunne tilpasse sig de hurtigt skiftende krav i en omskiftelig verden og i den agile organisation. Hybrid work fylder meget i dag, men det kan ændre sig.

Uanset hvilke trends der er aktuelle lige nu og her, vil der altid være krav til, hvordan et netværk etableres og håndteres. Din virksomheds IT-ansvarlige har et stort ansvar i at sikre, at routing, switching, wireless og management af disse komponenter er mest optimal. Det kalder vi samlet set Enterprise Networking.

Der tales også meget om software definerede teknologier, men klassiske netværk er stadig at finde i de fleste organisationer. I Wingmen er vi både eksperter på de software definerede teknologier, og så sidder en god del af de skarpeste konsulenter inden for klassisk netværk i Wingmen.

Vores services

Vi kan hjælpe dig med at sikre vedligeholdelsen og driften af dit netværk. Se vores Advantage Services og læs hvordan.

Beredskabsservice

Med Wingmens beredsskabsservice kan du få support i kritiske situationer 24/7 året rundt

Software Lifecycle Advisory

Overblik over sikkerhedsrisici, reducer nedetid og minimer sårbarheden

Software Lifecycle upgrade

Frigør interne ressourcer og få en proaktiv tilgang til IT-sikkerhed og patchmanagement.

Bliv klogere

AI og kundeservice. 4 trends i 2024 der vil forandre din hverdag
Tech artikel

4 trends der vil forandre din hverdag i 2024

Udforsk den revolutionerende verden af Generativ AI, der transformerer arbejdsmetoder og kundeservice. Opdag potentialet for at løse kritiske udfordringer inden for kundeservice og få indblik i, hvordan AI kan inspirere forbedringer på konkrete områder. Men er potentialet større end truslerne? Scan QR-koden for at se, hvordan et forsikringsselskab automatiserer kundeserviceelementer og giver dig et glimt af fremtidens interaktion med AI.

Læs mere
Billede af Tivoli-forlystelsesparken i København, oplyst med smukke lys, der skaber en magisk atmosfære. Forlystelser og gæster nyder den historiske og charmerende park.
Kundecase

Oplev magien i Tivoli med usynlig netværkssikkerhed

I Tivoli er magien ikke kun fysisk, men også digitalt beskyttet. Med avanceret netværkssikkerhed fra Wingmen Solutions og Cisco sikres Tivolis unikke oplevelser mod potentielle trusler. Bliv klogere på Ciscos cybersikkerhedsløsninger og hvordan vi sammen skaber en sikker og magisk oplevelse for alle gæster.

Læs mere
NIS2 er ikke en papirtiger
Tech artikel

NIS2 er ikke en papirtiger

NIS2-direktivet kræver handling nu. Det omhandler sikring af virksomhedens kerneydelser og er mere komplekst end GDPR. Virksomheder skal håndtere hændelser effektivt og aflægge rapporter indenfor stramme tidsrammer. NIS2 handler om sund fornuft og sikring af driften.

Læs mere
Wingmen Community er et erhvervsfællesskab for padelentusiaster, hvor der bl.a. spille padelturneringer
Event

Wingmen Open Padelturnering, Ballerup, 22. august 2024

22. august 2024 – Ballerup – Vi inviterer til padelturneringen Wingmen Open i Ballerup. Grib chancen for at deltage, hvor du får mulighed for at blive udfordret på padelbanen og netværke med ligesindede. Tilmeld dig nu og vær med til at prøve kræfter med padel!

Læs mere
Der findes ikke flere artikler i arkivet
Product Sales Specialist, netværk, wireless & routing, Ib Fran Kristensen
PRODUCT SALES SPECIALIST

Ib Frank Kristensen

Er du blevet nysgerrig på netværksmanagement og Ciscos mange netværksløsninger, der kan bidrage til at effektivisere din IT? Måske er du blevet nysgerrig på den forretningsværdi, som Wingmen kan hjælpe dig med at få ud af en løsning skræddersyet til dine behov? Kontakt mig for at få svar på dine spørgsmål eller for at tage en uforpligtende samtale om dine muligheder.

E-mail: ifk@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN