Wingmen vil være jeres Cisco-partner

Vi er et mindre firma med passionerede fagfolk og en lang historie i branchen. Vi har set stort og småt og foretrækker de nære relationer, vi som agil Cisco-partner kan skabe til vores samarbejdspartnere. Vi sidder klar til at være jeres wingman inden for netværk, datacenter og sikkerhed, og vi tager os tiden til at navigere jer sikkert gennem komplette projekter, løbende opgaver og akutte udfordringer.

Jeres Cisco-partner er ”always present”, så ring bare på 70 20 21 10 og fang os i enten København eller Aarhus.

I kommer tæt på jeres personlige team af agile “wingmen”, og Martin, Brian, Finn og de andre ved præcis, hvordan jeres Cisco-løsning er skruet sammen. Alt andet bliver for dyrt i længden, og så synes enhver jo bare, at det er helt fantastisk  at arbejde sammen med et kundeteam af kendte konsulenter, der ved, hvad de laver.

Mission

Vi vil bidrage til vores kunders succes gennem rådgivning, implementering og servicering af “best in class”-løsninger. Vi har fokus på forenkling og automatisering for at hjælpe vores kunder på rejsen mod software-baserede netværks- og sikkerhedsløsninger.

Vision

Vi vil skabe en attraktiv arbejdsplads og en kultur, hvor kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere naturligt har lyst til at udvikle sig selv og hinanden i de næste mange år.

Læs mere om karriere og jobs her

Always present

Et helt centralt mantra for os er ”always present”. Det betyder både, at vi som Cisco-partner arbejder agilt for jer, men også at vores knalddygtige konsulenter er der for hinanden. I ringer bare, og bliver vagthavende ekspert udfordret, ringer han selvfølgelig til en kollega. Det vigtigste for os er, at I kan stole på, at vi kommer i mål.