Wingmen vil være jeres Cisco-partner

Vi er ikke klassiske it-folk her hos Wingmen. For du får mere end bare en kasse med udstyr: Du får en ærlig partner, der udfordrer dig og bidrager til din virksomheds succes. Vi ser vores kunder som partnere, fordi vi ønsker at udvikle de bedste og sikreste løsninger – i et nærværende samarbejde. Vores mantra er always present. Det betyder, at vi som Cisco-guldpartner arbejder agilt for vores partnere. Det betyder også, at vores kompetente wingmen er der for hinanden. Både i Aarhus og København gør vi en dyd ud af at stå til rådighed. Du kan trygt stole på, at vi kommer i mål – også klokken tre om natten.

Mission

Vores mission er at bidrage til vores kunders succes gennem rådgivning, implementering og servicering af “best in class”-løsninger. Vi har fokus på forenkling og automatisering for at hjælpe vores kunder på rejsen mod software-baserede netværks- og sikkerhedsløsninger.
Vi prioriterer et personligt og tillidsfuldt samarbejde med fokus på den langsigtede relation. Vores relation. Vi vil nemlig gerne være din wingman.

Vision

Vi vil ikke være de største – vi vil være de bedste. Vi har ambitioner om vækst. Men vi har endnu højere ambitioner om fortsat at udvikle os på alle parametre. Vi prioriterer uddannelse og udvikling tårnhøjt, og vi opfordrer alle til at dygtiggøre sig inden for den nyeste teknologi. Vores vision er at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor samarbejdspartnere og medarbejdere helt naturligt har lyst til at lære, udvikle sig selv og spille hinanden bedre.
Vi vil være hinandens wingmen.

Læs mere om karriere og jobs her

Always present

Vores mantra er “always present”. Det betyder, at vi som Cisco-guldpartner arbejder agilt for vores kunder. Det betyder også, at vores world-class wingmen er der for hinanden. Vi gør en dyd ud af at stå til rådighed døgnet rundt – du ringer bare. Og bliver vores vagthavende ekspert udfordret, ringes der selvfølgelig til en kollega. Du kan trygt stole på, at vi kommer i mål – også klokken tre om natten.