Om os

Vi oversætter teknologien, så den passer til jeres forretning

In it together

Vi skaber forbindelser, der styrker og fremtidssikrer vores kunders digitale infrastruktur. Vi tænker sikkerhed ind i alt, hvad vi gør, og hvad vi gør, er at skræddersy løsninger inden for netværk, datacenter og, ja, sikkerhed. Vi har som partner i Avit Group en global tilstedeværelse og et lokalt udsyn, og som 100% Cisco hus og guldpartner implementerer vi markedets bedste og sikreste teknologier. Vi er wingmen; vi kender den nyeste teknologi og oversætter den, så den passer til din forretning.

Vision

Vi vil ikke være de største – vi vil være de bedste. Vi har ambitioner om vækst. Men vi har endnu højere ambitioner om fortsat at udvikle os på alle parametre. Vi prioriterer uddannelse og udvikling tårnhøjt, og vi opfordrer alle til at dygtiggøre sig inden for den nyeste teknologi. Vores vision er at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor samarbejdspartnere og medarbejdere helt naturligt har lyst til at lære, udvikle sig og spille hinanden bedre. Vi vil være hinandens wingmen.

Mission

Vores mission er at bidrage til vores kunders succes gennem rådgivning, implementering og servicering af “best in class”-løsninger. Vi har fokus på forenkling og automatisering for at hjælpe vores kunder på rejsen mod software-baserede netværks- og sikkerhedsløsninger. Vi prioriterer et personligt og tillidsfuldt samarbejde med fokus på den langsigtede relation. Vores relation. Vi vil nemlig gerne være din wingman. 

Afspil video

Vores kerneværdier

Entreprenørånd

Wingmen skaber forbindelser, der fremtidssikrer Danmark ved at styrke den digitale infrastruktur. Vi er ildsjæle, og vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at udvikle skræddersyede løsninger, der passer til kundens individuelle behov. Vi er drevet af en stærk entreprenørånd, og vi adskiller os i markedet ved, at det er det samme team af specialister, der er med fra første møde til fuld implementering. Det er vores ambition at være frontrunner på den nyeste teknologi, og vores medarbejdere er højt certificerede. Det er vi stolte af, og det giver os indsigt til at navigere i scenarierne, før vi vurderer den rette løsning for kunden.

Partnerskab

Samarbejde er et nøgleord for vores tilgang til nye projekter, og vi har specialiseret os i løsninger, der realiserer sikkerhedsstrategier. Vi ser teknologiforståelse som et håndværk, og derfor er mesterlære en hjørnesten i vores medarbejderudvikling. Vi er hinandens og vores kunders Wingman. Det handler om tillid, gensidig forpligtelse, og at vi altid finder en løsning, også i pressede situationer. Vi vokser, og i 2021 startede vi et splinternyt netværk med hollandske Cisco partner Avit Group og med støtte fra den kapitalfonden Quadrum Capital. Det er i samarbejdet, at vi kombinerer vores viden, ekspertise og kvalitet, så vi i højere grad kan servicere vores Europæiske og internationale kunder.

Bæredygtighed

Wingmen er stiftet af Kåre Christensen, Morten Kolind og Stig Abildsø ud fra et ønske om at skabe en virksomhed, de gerne selv ville arbejde for. Bæredygtighed er måske et modeord, men for os hos Wingmen betyder det, at vi giver tilbage i takt med, at Wingmen vokser. I 2021 har vi lanceret Wingmen Academy. Det er et henholdsvist 2-åriget og 5-årigt forløb, hvor kandidaterne bliver oplært i og får erfaring med en række discipliner på tværs af Wingmen og Cisco. Wingmen Academy er skabt ud fra en ambition om en bæredygtig forretningsmodel, hvor vi ikke alene vækster forretningen på bundlinjen, men også tager et medansvar ved at uddanne næste generation. Derudover er vi engageret i Projekt Udenfor for hjemløse samt ReDi School, der hjælper minoritetskvinder på vej ind i IT-branchen. Vi vægter personlig udvikling før faglig udvikling, fordi vi tror på, at det er fundamentet for at vokse, som menneske og som virksomhed.

Vores team

Klar til næste skridt?

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vores team af IT specialister kan hjælpe dig med at få fuldt udbytte af teknologien og et højere IT-sikkerhedsberedskab, så din virksomhed opnår jeres digitaliseringsmål.NEXT?

Vores team

Mød vores team af Wingmen og lær os lidt bedre at kende. Du er altid velkommen til at smide os en mail.

Job & Karriere

Vi leder efter talenter, så måske det er det dig, vi søger? Se de ledige stillinger hos Wingmen.    

Kontakt os

Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din it-infrastruktur.