Cisco Secure Email

Om Cisco Secure Email

Email er den mest almindelige form for kommunikation i arbejdsøjemed, og vores dialog med kunder og partnere drejer sig ofte om at øge sikkerheden på eksempelvis Office 365 og blokere ransomware, phishing og spam-angreb.

Vi anbefaler Cisco Secure Email, som er en del af Ciscos sikkerhedsportefølje. Det er en cloud-baseret e-mail-sikkerhedsløsning, som hjælper virksomheder med at bekæmpe business email kompromis (BEC) og netop ransomware, malware, phishing og spam-angreb. Resultatet er at medarbejdere kan kommunikere sikkert med interne og eksterne brugere, kryptere eller dekryptere kritiske data og håndtere DLP-aktiviteter (Data Loss Prevention).

Cisco Secure Email giver dig mulighed for at forhindre hackere i at bruge privat domæne, du kan generere brugerdefinerede rapporter samt konfigurere arbejdsprocesser. Funktionerne i Cisco Secure Email omfatter overholdelsesstyring, analyse, automatiserede advarsler og meget mere. Cisco Secure Email er integreret med Cisco SecureX platformen og giver synlighed over alle events.

NEXT?

Services

Udover design og implementering tilbyder Wingmen en række services på Cisco Secure Email.

Bliv klogere

Få adgang til vores guide omkring, hvordan du sikre din virksomhed mod cyber angreb.

Tech tanke

I denne tech tanke får svar på, hvorfor zero trust har været et hot emne siden det blev defineret. 

SENIOR SYSTEMS ENGINEER

Nicolai Hannen

Kontakt mig med dine spørgsmål vedrørende Ciscos sikkerhedsportefølje eller for en udvidet snak om, hvordan vi kan skræddersy den optimale sikkerhedsløsning til dine forretningsbehov.

Mail: nh@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN