Wingmen Solutions hyldes som Danish, North og EMEA Software Partner of the Year ved Cisco Partner Summit 2023

Søborg, 9. november 2023 – Wingmen Solutions, førende Cisco partner inden for software- og it-løsninger, har netop vundet to prestigefyldte priser ved Cisco Partner Summit 2023. Disse anerkendelser omfatter titlerne “North Software Partner of the Year” og “EMEA Software Partner of the Year,” og de understreger Wingmen Solutions engagement og præstationer inden for softwareløsninger.

Hvert år ved Cisco Partner Summit uddeles priserne for “Software Partner of the Year” til partnere, der har demonstreret betydelig vækst og fremragende præstationer inden for softwareløsninger. Kåre Christensen, CEO i Wingmen Solutions, beretter, at Wingmens direktion traf en strategisk beslutning i 2019 om at opbygge en Lifecycle-praksis omkring software og Cisco Enterprise Agreements, hvilket har spillet en afgørende rolle i Wingmens succes.

Kåre Christensen forklarer: “Dette skridt blev drevet af vores forpligtelse til at placere kunderne i centrum af vores beslutningsproces og støtte dem på deres digitaliseringsrejse fra à la carte til abonnementsmodeller. Denne kundeorienterede tilgang er hjørnestenen i vores forretningsmodel, partnertilgang og succes.”

Wingmen Solutions har investeret tungt i softwarespecialist kompetencer og har nu med succes lukket Enterprise Agreements inden for alle Cisco-arkitekturer. Desuden har Wingmen opnået Advanced CX-specialiseringen og kan nu, med North og EMEA-udnævnelserne, betragtes som den mest succesrige Cisco partner inden for Enterprise Agreements og implementering af software i Danmark.

“Vi er så stolte over at modtage en national og en nordisk pris igen i år, men vi havde slet ikke regnet med også at løbe med EMEA-prisen. Det understreger, at vores fokus på Cisco betaler sig, både for vores kunder og for vores forretning,” siger Kåre Christensen.

I 2022 modtog Wingmen deres første Cisco North Award, ”North Transformation Partner of the Year,” og i år fortsætter Wingmen Solutions med at sætte kunderne i centrum samt levere førsteklasses softwareløsninger og rådgivning.

For yderligere information om Wingmen Solutions præstation og tjenester, bedes medier og interessenter kontakte: CEO, Kåre Christensen kc@wingmen.dk.

Om Wingmen Solutions
Wingmen Solutions er en førende it-virksomhed og konsulenthus, og eneste 100 procent fokuserede Ciscopartner i Danmark. Wingmen leverer avancerede Cisco software-, collaboration-, sikkerheds- og netværks-løsninger til den private og offentlige sektor i hele Danmark, og etablerede i 2022 det Europæiske netværk Springboard Network sammen med hollandske Managed Service Provider Avit.  Wingmen har et dygtigt team af specialister på tværs af hele Cisco-porteføljen, som arbejder i tæt partnerskab med kunder og Cisco for at skabe skræddersyede, forretningsdrevne it-løsninger. Udover de to Softwarepriser, har Wingmen modtaget de nationale awards: Public Partner of the Year, Security Partner of the Year og Software Partner of the Year.

NEXT?

Bliv klogere
Kontakt os