Cisco Secure Firewall

Om Cisco Secure Firewall

Vi oplever i stigende grad, at forretningskritiske applikationer flyttes fra det velkendte serverrum og ud i skyen. Samtidig stiller slutbrugerne flere krav til at kunne tilgå disse applikationer, uanset hvor i verden de arbejder fra. Den traditionelle perimeter firewall er datid og i stedet erstattet af en masse mikro-perimetre, som yderligere eksponerer vores forretningskritiske applikationer. Behovet for Firewalls og Intrusion Prevention (IPS) til at beskytte både interne brugere og applikationer har derved aldrig været større.

Cisco Secure Firewall udgør grundstenen i den integrerede sikkerhedsarkitektur og leverer omfattende beskyttelse af klienter og servere uanset om disse er placeret på firmaadressen, i datacenteret eller i skyen.

Firepower Management Center (FMC) er nervecenteret i arkitekturen og anvendes til central styring af firewalls, centraliseret log-opsamling samt visibilitet og kontrol af applikationer, brugere og trafikmønstre i netværket. Secure Firewalls leveres desuden med et industriførende Intrusion Prevention System (IPS) til detektering og blokering af kendte angrebsmønstre, som anvendes af ondsindede hackere i et forsøg på at udnytte sårbarheder i interne servere og applikationer.

Wingmen har stor erfaring med design og implementering af både firewall arkitektur og komprehensiv IDS/IPS løsninger hos vores kunder.

NEXT?

Services

Vi kan hjælpe dig med at sikre driften af din løsning. Bliv klogere på vores Advantage Services her.

Bliv klogere

Få adgang til vores guide omkring, hvordan du sikre din virksomhed mod cyber angreb.

Tech tanke

I denne tech tanke får svar på, hvorfor zero trust har været et hot emne siden det blev defineret. 

SENIOR SYSTEMS ENGINEER

Nicolai Hannen

Kontakt mig med dine spørgsmål vedrørende Ciscos sikkerhedsportefølje eller for en udvidet snak om, hvordan vi kan skræddersy den optimale sikkerhedsløsning til dine forretningsbehov

Mail: nh@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN