Cisco Umbrella

Om Cisco Umbrella

Cisco Umbrella leverer komplet indsigt i internetaktiviteten på tværs af alle brugere og enheder uanset deres placering. Cisco Umbrella er ”first line of defense” og blokerer trusler, før de når netværket, fordi sikkerheden håndhæves på DNS-niveau forud for nogen form for etablering af forbindelse.

Når Cisco Umbrella modtager en DNS-anmodning, læner den sig op ad TALOS behandlet information. TALOS afgør hvorvidt en anmodning er sikker, ondsindet eller risikabel. Godkendte anmodninger behandles, ondsindede blokeres, og alt klassificeret som risikabelt kan konfigureres til at blive dirigeret gennem en cloud baseret proxy tower, der anvender yderligere inspektioner, før der tildeles en dom.

Cisco Umbrella ser og behandler dagligt mere end 130 milliarder DNS-anmodninger, som TALOS analyserer for at registrere mønstre og afdække hackerinfrastruktur. Data placeres i en database og er løbende underlagt statiske og dynamiske maskinlæringsprocesser kombineret med manuel menneskelignende analyse.
Cisco Umbrella er den nemmeste og mest effektive måde at beskytte dine brugere overalt, og implementeringen er relativ simpel taget i betragtning det omfattende beskyttelseslag

NEXT?

Services

Udover design og implementering tilbyder Wingmen en række services på Cisco Umbrella.

Bliv klogere

Få adgang til vores guide omkring, hvordan du sikre din virksomhed mod cyber angreb.

Tech tanke

I denne tech tanke får svar på, hvorfor zero trust har været et hot emne siden det blev defineret. 

Nicolai Hannen, Systems Engineer at Wingmen Solutions
SENIOR SYSTEMS ENGINEER

Nicolai Hannen

Kontakt mig med dine spørgsmål vedrørende Ciscos sikkerhedsportefølje eller for en udvidet snak om, hvordan vi kan skræddersy den optimale sikkerhedsløsning til dine forretningsbehov

Mail: nh@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN