CASE

Oplev magien i Tivoli med usynlig netværkssikkerhed

Tivoli er kendt for sine magiske oplevelser, men i den digitale tidsalder er det ikke kun de fysiske attraktioner, der tæller. Usynlig netværkssikkerhed spiller en afgørende rolle i at beskytte Tivolis magi.

Med et væld af digitale løsninger i Tivoli er netværkssikkerhed en integreret del af driften. Effektiv netværkssikkerhed og segmentering er afgørende for at styrke IT-sikkerheden i Tivoli, hvilket sikrer, at potentielle trusler opdages og håndteres effektivt, samtidig med at modstandsdygtigheden styrkes.

Optimal netværkssikkerhed betyder, at alt fungerer problemfrit. Når teknologien er stabil og sikker, får Tivolis gæster den bedste oplevelse. Vi arbejder konstant på at forbedre netværkssikkerheden og overvåge potentielle trusler for at sikre, at Tivoli er mere beskyttet end nogensinde før.

Sammen skaber vi sikker magi i Tivoli

Tivolis magi beskyttes og fortsætter uforstyrret takket være avanceret netværkssikkerhed fra Cisco og i stærkt partnerskab med Wingmen Solutions. Vi er stolte af at støtte Tivoli i at bevare deres unikke oplevelser for alle gæster.

Tak til Tivoli og Cisco for samarbejdet.

Tilføj din overskrift her

Tivoli

Tivoli er en af verdens ældste og mest ikoniske forlystelsesparker, beliggende i hjertet af København, Danmark. Kendt for sine smukke haver, historiske forlystelser, og kulturelle arrangementer, tiltrækker Tivoli millioner af besøgende hvert år. Parken kombinerer klassisk charme med moderne attraktioner og tilbyder en unik blanding af underholdning, kultur og magiske oplevelser for gæster i alle aldre.

Bliv klogere på relateret indhold og events

AI og kundeservice. 4 trends i 2024 der vil forandre din hverdag
Tech artikel

4 trends der vil forandre din hverdag i 2024

Udforsk den revolutionerende verden af Generativ AI, der transformerer arbejdsmetoder og kundeservice. Opdag potentialet for at løse kritiske udfordringer inden for kundeservice og få indblik i, hvordan AI kan inspirere forbedringer på konkrete områder. Men er potentialet større end truslerne? Scan QR-koden for at se, hvordan et forsikringsselskab automatiserer kundeserviceelementer og giver dig et glimt af fremtidens interaktion med AI.

Læs mere
Wingmen Community er et erhvervsfællesskab for padelentusiaster, hvor der bl.a. spille padelturneringer
Event

Wingmen Open Padelturnering, Odense, 11. sep 2024

11. sep 2024 – Odense – Vi inviterer til padelturneringen Wingmen Open i Odense. Grib chancen for at deltage, hvor du får mulighed for at blive udfordret på padelbanen og netværke med ligesindede. Tilmeld dig nu og vær med til at prøve kræfter med padel!

Læs mere
Wingmen Community er et erhvervsfællesskab for padelentusiaster, hvor der bl.a. spille padelturneringer
Event

Wingmen Open Padelturnering, Aarhus, 29. aug 2024

29. aug 2024 – Aarhus – Vi inviterer til padelturneringen Wingmen Open i Aarhus. Grib chancen for at deltage, hvor du får mulighed for at blive udfordret på padelbanen og netværke med ligesindede. Tilmeld dig nu og vær med til at prøve kræfter med padel!

Læs mere
Peter Rafn, CEO af Wingmen Solutions, står foran sin laptop i et kontorfællesskab
Nyhed

Wingmen Solutions lander rekordstort overskud i 2023

Wingmen Solutions oplevede betydelig vækst i 2023, med et overskud på 44 millioner kroner før skat, hvilket repræsenterer en stigning på 43 % i forhold til året før. Væksten blev drevet af en række nye kunder og projekter samt øget digitalisering og automatisering af forretningen.

Læs mere
Der findes ikke flere artikler i arkivet
Kenneth Thorsted, Business Manager Security, Wingmen Solutions
BUSINESS MANAGER SECURITY

Kenneth Thorsted

Kontakt mig, hvis du ønsker at bliver klogere på den rettte sikkerhedsløsning for dig.

Mail: kth@wingmen.dk

Kontakt din wingman