Du er inviteret til

Wingmen
Julefrokost 2023

Torsdag den 16. november 2023 kl. 16:00

Info
Deltag ved Wingmens årlige julefrokost

I takt med at julesæsonen nærmer sig, ønsker vi at invitere dig til Wingmens årlige julefrokost, der i år afholdes i Restaurant Tangkroens skønne lokaler på adressen Dalgas Ave 54 i Aarhus. Vi ser frem til at dele denne eftermiddag med dig, fyldt med lækker mad, faglige indlæg, varmt selskab og sidst men ikke mindst en festlig julemiddag.

Program

16:00 – 16:30     Kaffe & velkomst

16:30 – 17:30     Fagligt indslag

17:30 –               Networking & middag

Venligst bekræft din deltagelse senest den 5. november, så vi kan sikre en fantastisk oplevelse for alle. Har du allergier eller andre madpræferencer, vi skal være opmærksomme på, skal vi bede dig informere os herom ved tilmelding. 

Giv os besked, om du kan deltage ved at klikke på “Bekræft Deltagelse” knappen nedenfor eller kontakt Hans Wangsøe direkte på hwk@wingmen.dk eller på telefon +45 61 24 91 09.

Bekræft deltagelse

Vi ser frem til at se dig. Giv os besked, hvis du har særlige præferencer eller allergier, vi bør kende til. Vi ses den 16. november.

Julefrokost 2023Bliv klogere

AI og kundeservice. 4 trends i 2024 der vil forandre din hverdag
Tech artikel

4 trends der vil forandre din hverdag i 2024

Udforsk den revolutionerende verden af Generativ AI, der transformerer arbejdsmetoder og kundeservice. Opdag potentialet for at løse kritiske udfordringer inden for kundeservice og få indblik i, hvordan AI kan inspirere forbedringer på konkrete områder. Men er potentialet større end truslerne? Scan QR-koden for at se, hvordan et forsikringsselskab automatiserer kundeserviceelementer og giver dig et glimt af fremtidens interaktion med AI.

Læs mere
Billede af Tivoli-forlystelsesparken i København, oplyst med smukke lys, der skaber en magisk atmosfære. Forlystelser og gæster nyder den historiske og charmerende park.
Kundecase

Oplev magien i Tivoli med usynlig netværkssikkerhed

I Tivoli er magien ikke kun fysisk, men også digitalt beskyttet. Med avanceret netværkssikkerhed fra Wingmen Solutions og Cisco sikres Tivolis unikke oplevelser mod potentielle trusler. Bliv klogere på Ciscos cybersikkerhedsløsninger og hvordan vi sammen skaber en sikker og magisk oplevelse for alle gæster.

Læs mere
NIS2 er ikke en papirtiger
Tech artikel

NIS2 er ikke en papirtiger

NIS2-direktivet kræver handling nu. Det omhandler sikring af virksomhedens kerneydelser og er mere komplekst end GDPR. Virksomheder skal håndtere hændelser effektivt og aflægge rapporter indenfor stramme tidsrammer. NIS2 handler om sund fornuft og sikring af driften.

Læs mere
Wingmen Community er et erhvervsfællesskab for padelentusiaster, hvor der bl.a. spille padelturneringer
Event

Wingmen Open Padelturnering, Ballerup, 22. august 2024

22. august 2024 – Ballerup – Vi inviterer til padelturneringen Wingmen Open i Ballerup. Grib chancen for at deltage, hvor du får mulighed for at blive udfordret på padelbanen og netværke med ligesindede. Tilmeld dig nu og vær med til at prøve kræfter med padel!

Læs mere
Der findes ikke flere artikler i arkivet

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 2, 1. sal tv., 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228