Cisco Wireless

Om Cisco Wireless

Den moderne arbejdsplads er i kontinuerlig udvikling, og i dag arbejder vi i højere grad mere fleksibelt med free seating og fra flere enheder, end vi har gjort tidligere. Samtidig forventer vi, at vores Wi-Fi løsning er lige så stabil og effektiv, som var vores enheder forbundet med kabel. Med Ciscos nyeste teknologier, som Wi-Fi 6 og 6E, er det rent faktisk muligt.

Vi designer din Wi-Fi løsning med udgangspunkt i den måde, I arbejder på og det antal enheder, I arbejder fra. Når vi skræddersyr jeres løsning, udfører vi altid en Wi-Fi site Survey, så vi sikrer, at dine brugere får den rette Wi-Fi dækning, roaming og båndbredde, der er nødvendig for at sikre brugeroplevelsen for alle på dit Wireless netværk. Vi sørger for, at du har kontrol over, hvem der benytter dig af jeres netværk.

Hvorfor Cisco Wireless

Pålideligt

Ciscos Wi-Fi er pålideligt netværk, der er tilpasset den fleksible arbejdsplads, kontoret med free seating og det åbne kontorfællesskab.

Skalerbart

Med flere enheder på arbejdspladsen er det nødvendigt med Wi-Fi, der er skalerbart uden at skulle gå på kompromis med den gode brugeroplevelse.

Mere kontrol

Wingmen hjælper dig med at kontrollere, hvilke enheder der kan benytte jeres Wi-Fi ved hjælp af segmentering og implementeringen af politikker.

NEXT?

Services

Vi kan hjælpe dig med at sikre driften af dit netværk. Bliv klogere på vores Advantage Services her.

Tech tanke

Wi-Fi 6E venter lige om hjørnet – hvad så nu? Læs hvad vores holdning er i vores Tech Tanker.  

Bliv klogere

Er dit Wi-Fi optimeret? Er du i tvivl, kommer vi her med konkrete anbefalinger. 

wingmen er højt certificerede IT konsulenter
SYSTEMS ENGINEER

Thomas Obbekær Thomsen

Er du nysgerrig på et moderne Wi-Fi, der kan tilpasses din digitale arbejdsplads, så kan jeg rådgive dig.

Mail: tot@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN