Vi søger wingmen med tekniske kompetencer indenfor Cisco SDA netværk

I Wingmen har vi ambitionen om at have de dygtigste infrastrukturkonsulenter for at kunne tilbyde vores kunder de skarpeste kompetencer overhovedet. Vi vokser og har i det nye samarbejde med den hollandske Cisco partner Avit Group (Se mere her) behov for en række tekniske kompetencer, som har motivationen til at blive en del af et fantastisk team her i Wingmen.

Vi leder efter den helt rigtige profil indenfor Cisco SDA netværk og tilbyder dig at komme med på en helt fantastisk spændende rejse.

Vi arbejder udelukkende med Cisco teknologier, og vi har tilsammen 101 stk. Cisco certificeringer. Ud af disse har vi 18 CCIEs her i Wingmen.

OM JOBBET
 • Vores kunder forventer rådgivning om valg af teknologi for at løse en given forretningsmæssig udfordring. Derfor skal du være i stand til at tage ansvaret for at designe løsninger baseret på Cisco indenfor primært Software-Defined Access (SDA)
 • Du kommer til at implementere løsninger, som du oftest selv har været med til at rådgive om og designe. Vores konsulenter deltager i presales processen, og tager over derfra. Det sikrer, at du som konsulent altid ved, hvad vores kunders forventninger er, og det har vi rigtig gode erfaringer med
 • Vi tilbyder en udviklingsplan i forhold til dine ambitioner og vægter det højt at vores konsulenter har mulighed for kontinuerlig udvikling og træning
 • Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med vores Account Managere, som har relationerne med vores kunder. Sammen vil I skulle planlægge, hvorledes I indfrier en given kundes behov og krav
 • Du vil få mulighed for at være ansvarlig for afvikling af workshops med kunder, og du vil også skulle deltage i udarbejdelse af løsningsbeskrivelser indenfor dit kompetenceområde.
 • Vi arbejder tæt sammen med Cisco, og det vil du også komme til
Du tilbydes et attraktivt og udviklende job i en virksomhed, hvor vi er på en fantastisk rejse. Vi beholder nærheden i vores teams i Wingmen, og der er højt til loftet, godt humør, mulighed for at præge eget job, og du vil ikke mindst komme til at arbejde sammen med nogle af de dygtigste hoveder i branchen.

Samarbejde og holdånd sættes i højsædet og alle hjælper hinanden. Du tilbydes en attraktiv lønpakke, der afspejler de forventninger, der stilles til jobbet.
OM DIG
 • Vi har en stærk kultur i Wingmen, så vi ønsker en kollega, der bidrager til den gode stemning
 • Det er et krav, at du har både teoretisk og praktisk erfaring med at designe og implementere Cisco SDA løsninger – herunder at du er særdeles komfortabel med de underliggende elementer som eksempelvis DNA center, ISE, DNA Software subscriptions m.v.
 • Du har ligeledes erfaring med klassiske Cisco Networking teknologier, og som minimum er du Cisco CCNP certificeret
 • Har du et ønske om at blive CCIE en dag? Hvis ja, så er drømmen måske ikke så langt væk. Wingmen har det rigtige setup til at kunne tilbyde vores konsulenter et udviklingsforløb
 • Du skal være ambitiøs og kvalitetsbevidst i forhold til at kunne identificere og få idriftsat de helt rigtige løsninger hos vores kunder
 • Hvis du har en trang til at rejse ud i verden, vil det være oplagt at arbejde hos Wingmen. Vi arbejder med mange internationale virksomheder, og vil i vores samarbejde med hollandske Avit Group udvide vores tilstedeværelse i Europa markant. Det betyder, at et projekt kan bringe dig til flere forskellige lande for at bistå med implementering af et givent projekt
 • Engelsk i skrift og tale
ANSØGNING

Send din ansøgning og CV til job@wingmen.dk

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte vores COO, Anders Nielsen, på mobil +45 81 41 05 65.

Tiltrædelse: Efter aftale og gerne hurtigst muligt.

Adresse: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg, Stenhuggervej 21, 5230 Odensen M eller Lyshøjen 2, 1. sal tv. 8520 Lystrup.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi er wingmen

Vi designer, implementerer og skræddersyr løsninger inden for netværk, datacenter og sikkerhed. Vi er vores kunders partnere og rådgivere. Som rent Cisco-hus og guldpartner, implementerer og drifter vi markedets bedste og sikreste netværksløsninger. Vi er ikke helt klassiske IT-folk, men vi er ildsjæle, der brænder for at dyrke hinanden, vores kunder, lokalsamfundet og teknologien. Med +25 års erfaring i branchen, har vi taget det bedste med os og skabt et arbejdsmiljø, hvor fleksibilitet, høj faglighed og højt humør er i højsædet.

COO

Anders Nielsen

Kontakt mig på mail ani@wingmen.dk eller telefon +45 8141 0565, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Kontakt DIN WINGMAN

NEXT?

Bliv klogere på Cisco SD-WAN, læs mere om vores DNA eller hør vores kolleger fortælle om at arbejde i Wingmen.

Netværk

I Wingmen sidder nogle af branchens dygtigste IT-konsulenter, der har arbejdet med Ciscos SD-WAN fra starten. 

Wingmen DNA

I wingmen er vi In it together. Læs mere om vores unikke Wingmen DNA her.

Job & karriere

Er du nysgerrig på arbejdet i Wingmen, så lyt til vores dygtige medarbejdere fortælle om, alt det…