In it together

Altid nærværende - også når lortet brænder på

Vores mantra er always present. Det betyder, at vi som Cisco-guldpartner arbejder agilt for vores kunder. Det betyder også, at vores world-class wingmen er der for hinanden. Vi gør en dyd ud af at stå til rådighed døgnet rundt – du ringer bare. Og bliver vores vagthavende ekspert udfordret, ringes der selvfølgelig til en kollega. Du kan trygt stole på, at vi kommer i mål – også klokken tre om natten.

Du får ikke kun en kasse med udstyr – du får en partner med indsigt

I Wingmen ser vi vores kunder som partnere, fordi vi i et nærværende samarbejde ønsker at udvikle de bedste og sikreste løsninger. Hos os får du ikke bare en kasse med udstyr – du får et personligt og tillidsfuldt samarbejde med en indsigtsfuld rådgiver, der har fokus på den langsigtede relation. Vores relation. Og endnu vigtigere: Du får en ærlig partner, der udfordrer dig og bidrager til din virksomheds succes. Vi vil nemlig gerne være din wingman

Vi vil ikke være de største – vi vil være de bedste

Vi har ambitioner om vækst. Men vi har endnu højere ambitioner om fortsat at udvikle os på alle parametre. Vi prioriterer uddannelse og udvikling tårnhøjt, og vi opfordrer alle til at dygtiggøre sig inden for den nyeste teknologi. Vores vision er at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor samarbejdspartnere og medarbejdere helt naturligt har lyst til at lære, udvikle sig selv og spille hinanden bedre. Vi vil være hinandens wingmen.

Fleksibilitet og tillid ad libitum

Hos Wingmen flyder det med fleksibilitet. Her er der rummelighed til at tilrettelægge både work og life efter behov, temperament og livssituation. Tillid betyder, at du ikke bliver kigget over skulderen. Fordi vi ved, at vores wingmen altid leverer varen.

Vi dyrker både os selv og hinanden

Vi er virkelig gode til at være sammen – selvom vores kompetente wingmen er meget ude af huset for at rådgive, udvikle løsninger og servicere vores samarbejdspartnere. Derfor gør vi et stort nummer ud af, at alle får sparring fra ligesindede (eller folk, der er endnu klogere) og månedlige One-2-Ones med en fra ledelsen, lige der hvor konsulenten befinder sig. Eller på en cafe i nærheden. Og ja, vi er måske nogle levemænd og -kvinder. Vi elsker en god fest, og vi dyrker wingmen-kulturen som en hobby, man lever og ånder for. Vi er nemlig in it together.

NEXT?

Vores team

Mød vores Wingmen team og lær os lidt bedre at kende.

Job & Karriere

Vi leder efter talenter, og måske det er dig, vi søger?

Kontakt os

Bliv klogere på, hvordan vi kan optimere din IT-infrastruktur.

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 10A, st. (K6), 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228