Cisco partnere Wingmen & Avit Group etablerer europæisk netværk

Wingmen har siden etableringen i 2017 oplevet en betydelig udvikling som fokuseret Cisco-hus. Wingmen, der arbejder inden for netværk, datacenter og sikkerhed, har i dag over 60 medarbejdereog offentliggjorde i november et overskud på 21 millioner før skat for regnskabsåret 2020-21. Allerede 17 måneder efter opstarten i 2017 opnåede Wingmen, som den hurtigste nogensinde, at blive certificeret Cisco Gold Partner.

Nu tager Wingmen næste skridt for at styrke sin position både i Danmark og i Europa.

Stadig Wingmen – bare stærkere!

Administrerende direktør i Wingmen, Kåre Christensen:
”Vi har aldrig villet være de største men de bedste. Vi har ambitioner om vækst men endnu højere ambitioner om hele tiden at uddanne og udvikle os. Vi har ønsket at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor samarbejdspartnere og medarbejdere helt naturligt har lyst til at lære, udvikle sig selv og spille hinanden bedre.
De sidste tre år har vi arbejdet sammen med hollandske Avit Group. Det har især givet os mulighed for at kunne tilbyde vores kunder flere driftsydelser via Avits stærke managed services. Avit har på samme tid fået adgang til Wingmens kompetencer og det nordiske marked. Samarbejdet har gjort os det klart, at vi kan stå endnu stærkere sammen. Vi kan servicere vores internationale kunder bedre og samtidig udvikle vores kompetencer og leverancer indenfor driftsoptimering (NOC) og cybersikkerhed (SOC). Det vil styrke vores position overfor vores kunder, og være attraktivt i forhold til vores medarbejdere. Både nuværende og nye.
Derfor er vi nu blevet enige om at gå sammen i et netværk, hvor vi kan få endnu mere gavn af de kompetencer og synergier, vi har.”

Ronald Kraanen, CEO Avit Group:
”Samarbejdet med Wingmen er et vigtigt skridt for os i realiseringen af et specialistnetværk med Cisco Gold Partnere i Europa. Vi ser mange ligheder i vores virksomheders filosofi og kultur. Ved at kombinere vores viden og ekspertise med kvaliteten og viden fra Wingmen skabes en synergi, der hjælper os begge til at realisere vores fælles ambitioner endnu hurtigere. Jeg er overbevist om, at vi med vores fælles ressourcer kan servicere ikke mindst vores internationale kunder endnu bedre.”

For at sætte yderligere skub i udviklingen, er det lykkedes at tiltrække den hollandske investeringsfond Quadrum som en del af netværket.

Partner i Quadrum Capital, Rien Nagel:
”Som et uafhængigt investeringsselskab hjælper vi virksomheder med at realisere deres vækstambitioner på en ansvarlig måde. Avit Group og Wingmen er to meget anerkendte Cisco partnere og fremviser allerede en enorm vækst. Med dette samarbejde, og ved at trække på deres viden og ekspertise, kan de accelerere denne vækst yderligere. Jeg er stolt af, at vi kan yde et værdifuldt bidrag til dette.”

For Wingmens bestyrelsesformand Stig Abildsø udgør det nye netværk et kvantespring:
Vi har arbejdet på opkøb og egen opbygning af managed services indenfor vores 3 fokusområder de sidste par år. Vi har konstateret, at ingen virksomheder passede perfekt, enten var de for brede eller for små. Vi estimerede, at det ville tage 34 år at egenudvikle disse services. Med dette nye
netværk har vi med ét slag fået adgang til managed services indenfor vores fokusområder samt et samarbejde, der vil sikre vores kunder gennemtestede og velfungerende løsninger i løbet af 2022.

Avit og Wingmen vil fortsat blive drevet som selvstændige virksomheder af deres nuværende ledelser og direktører. Der vil blive etableret et Management Board i toppen af netværket med de to direktører, Kåre Christensen fra Wingmen og Ronald Kraanen fra Avit.

Med etableringen af det nye netværk, vil Wingmen kunne sætte endnu mere fart på ambitionerne om at være ’best in class’ på både rådgivning, implementering og servicering af it-infrastruktur, og ikke mindst kunne tiltrække de bedste medarbejdere i markedet.

Den samlede værdifastsættelse af det nye europæiske netværk offentliggøres efter aftale mellem parterne ikke. Sammen med Quadrum har Wingmen- og Avit-aktionærerne investeret i det nye sammenlagte netværk. Avit og Wingmen har sammen cirka 250 certificerede specialister og softwareudviklere, og den samlede omsætning for Avit og Wingmen ligger omkring 100 millioner euro i 2021.

Wingmen

Wingmen Solutions blev stiftet i 2017 af Morten Kolind, Stig Abildsø og Kåre Christensen og er i dag den eneste 100% fokuserede Cisco Gold partner i Danmark. Wingmen arbejder inden for 3 teknologiområder: netværk, datacenter og sikkerhed, hvor vi designer, implementerer samt servicerer vores kunders it-infrastruktur løsninger. Wingmen besidder den højeste Cisco certificering nemlig Gold Partner, som kun få virksomheder i Danmark er lykkedes med og ovenikøbet på den hurtigst registrerede tid nogensinde kun 17 måneder efter opstart. Wingmen er i alt 60 medarbejdere fordelt på kontorer i Søborg og Lystrup og har det næststørste antal CCIE’er i Danmark.

Læs mere her

Avit Group

Avit Group er en fokuseret Cisco Managed Service Provider, der blev etableret tilbage i 2002 med base i Holland. Avit Group er i dag en af de absolut førende Cisco Gold partnere på det hollandske marked og har inden for de seneste år ligeledes ekspanderet sin tilstedeværelse til flere europæiske lande. Senest er der også etableret kontorer på Filippinerne og i USA for bl.a. at kunne håndtere ”24×7 follow-the-Sun” support. Avit Group tilbyder primært Cisco managed services indenfor Collaboration, Networking samt Security services – herunder NOC og SOC. Avit Group har senest modtaget flere Cisco priser herunder ”Cisco EMEAR North Enterprise Networking & Meraki Partner of the Year 2021”. Derudover modtog Avit Group også 2021 priserne som årets Cisco Collaboration Partner, årets Cisco Enterprise Networking Partner samt årets Cisco Cloud Partner. Avit Group har i dag 185 medarbejdere.

Læs mere her

Quadrum

Quadrum Capital er en hollandsk investeringsfond grundlagt i 2012 med det formål at hjælpe mellemstore virksomheder med at opnå vækst på en struktureret og ansvarlig måde. Quadrumteamet består af 4 partnere; alle drevne erhvervsfolk med en lang historik fra ledende stillinger i det hollandske erhvervsliv og indenfor bankverdenen. Alle deler en passion for iværksætteri og er drevet af, via viden og færdigheder, at opnå målsætninger og hjælpe virksomheder med at opnå deres. Quadrum har en ”nononsense” mentalitet og et stærkt engagement, der danner grundlag for værdifulde langsigtede relationer og et skarpt syn på forretning. De har netop påbegyndt indsamlingen til deres fjerde fond, Quadrum Investment Fund IV.
Quadrum har kontorer i Almelo og Woerden i Holland og beskæftiger i øjeblikket 25 medarbejdere.

Læs mere her

Relaterede artikler

Peter Rafn, CEO af Wingmen Solutions, står foran sin laptop i et kontorfællesskab
Årsregnskab

Wingmen Solutions lander rekordstort overskud i 2023

Wingmen Solutions oplevede betydelig vækst i 2023, med et overskud på 44 millioner kroner før skat, hvilket repræsenterer en stigning på 43 % i forhold til året før. Væksten blev drevet af en række nye kunder og projekter samt øget digitalisering og automatisering af forretningen.

Læs mere
Der findes ikke flere artikler i arkivet
ADMINISTRENDE DIREKTØR

Kåre Christensen

Kontakt mig for yderligere spørgsmål på tlf.nr. +45 21303088 eller kc@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 2, 1. sal tv., 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk
CVR: 36440228