DNA Center

Om Cisco DNA Center

Ciscos DNA Center (Digital Network Architecture Center) er et management system, der giver fuld kontrol over jeres netværk og gør det muligt at provisionere og konfigurere alle netværksenheder samtidigt og på ganske få minutter. Med Ciscos DNA Center kan I overvåge jeres netværks og applikationers performance og sikre dets helbred vha. netværksanalyser i realtid og varslinger om afvigelser i trafikmønstret samt overtrædelser af politikker. Derudover foreslår DNA Centeret en række kommandoer, så I nemt kan finde og løse fejl og så er det nemt at installere nye enheder og koble nye off site lokationer til netværket.

Med Wingmens brede erfaring i implementeringen og udrulningen af Ciscos DNA Center hos en bred række kunder, kan vi trygt sige, vi har prøvet det hele. Uanset hvilke udfordringer, der måtte opstå undervejs, kan du stole på de dygtige og erfarne wingmen til at klare opgaven.

Hvorfor Cisco DNA Center

Effektivt management

Effektiviser din IT-drift ved at betjene hele dit netværk fra et styresystem.

Fuld visibilitet og brugeroplevelse

Med Assurance kan du overvåge netværket, analysere applikationers performance, hvilket er med til at forbedre brugeroplevelsen for brugerne på dit netværk.

Højere effektivitet med automatisering

Find og løs fejl, før de for alvor giver problemer og spar tid med automatisering af alle konfigurationer, så du undgår at konfigurere netværket fra hver enkelt switch.

NEXT?

Aabenraa

Introduktion af Ciscos DNA Center og SDA netværk har givet Aabenrå kommune fuld transparens, automatisk konfiguration og højere it-sikkerhed.

Terma

TERMA har implementeret Cisco DNA Center, som skal hjælpe med effektiv  administration af deres netværk.

Services

Vi kan hjælpe dig med at sikre vedligeholdelsen og driften af dit netværk. Se vores Advantage Services og læs hvordan.

NETWORK ARCHITECT OG DNA CENTER TECH LEAD

Martin Petersen

Cisco DNA Center kan give dig overblik over hele dit netværk, og flere af vores kunder oplever i dag gevinsterne af DNA Centeret. Er du nysgerrig på at lære mere om, hvordan vi kan oversætte løsningen til din forretning, så kan du kontakte mig.

Mail: map@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN