CASE

Effektiv adminstration af netværk

TERMA har implementeret et Cisco DNA Center, som skal hjælpe med effektiv administration af netværket.

For TERMA, en tech-virksomhedder udvikler teknologier til forsvar og rumfart, er det en forudsætning at være opdateret på den nyeste teknologi og de bedste og mest sikre IT-løsninger.

I 2020 oplevede TERMA problemer på billed- og lydkvaliteten under onlinemøderne, hvorfor de ledte efter den rette samarbejdspartner til at løse problemet og opdatere netværket.

TERMA implementerer Cisco DNA Center

Det var i dialogen med Wingmen, det Cisco-specialiserede konsulenthus, at Cisco DNA Center (Digital Network Architecture Center) kom på tale som løsning til at overvåge performance og ensrette konfigurationen.

“DNA Centeret giver større traceability på vores enheder og netværk, hvilket gør, at vi får et samlet overblik over vores infrastruktur, som er rigtig brugbart i henhold til at generere support relaterede opgaver, fordi vi her beriges med en masse ekstra information,” siger Casper Bruun Jensen Stenbroen, som er direktør for IT Operations og Support i TERMA Group.

DNA Centeret anvender Machine Learning og kunstig intelligens til at levere informationer til administratorerne om både årsager til og løsninger på fejl, hvilket effektiviserer arbejdet og giver ressourcebesparelser.

Derudover anvender TERMA DNA Centeret til at ensrette konfigurationer og udrulle dem til alt udstyret i netværket på en ensartet og enkel måde.

Med Cisco DNA center opnår Terma:

Terma:

Casper Bruun Jensen Stenbroen har været IT driftsansvarlig ved Terma  siden 2021. Inden da var han 8 år ved Siemens Gamesa Renewable Energy, hvor han beskæftigede sig med Continuous  Delivery transformation af Softwareudviklingsafdeling.

TERMA har hovedsæde i Lystrup med yderligere to danske lokationer i Grenaa og Herlev.

Terma har mere end 1600 medarbejdere verden over og er ejet af Thomas B. Thrige fonden.

Terma får effektiv administration af netværket

En sparringspartner fremfor leverandør 
I modsætning til andre IT-leverandører, blev der i den indledende dialog med Wingmen etableret et tæt samarbejde, der åbnede dørene for at skræddersy både løsningen og implementeringen til TERMA’s behov.

”Det er vigtigt for os at have en partner fremfor en leverandør, fordi det giver mulighed for at sparre på et højt teknisk niveau. Wingmen er meget involverede i at finde løsninger, der passer optimalt til kunden og så arbejder de med ’best practices’ for implementeringen afløsningen. Man er ikke kun overladt til sig selv, men man har en kompetent sparringspartner, som kan indgå i drøftelserne om problemstillingerne,” siger Casper.

Ibrugtagning på rekordtid
Med et tæt og langsigtet partnerskab, har Wingmen været til stede i alle projektets faser, fra design og implementering af DNA Centeret til effektiv ibrugtagning via træningssessioner.

In_it_together_CX-removebg (1)

Wingmens partnerskabsmodel bygger på den tætte og langsigtede relation med fokus på at tilpasse netværksløsningerne til kundens behov og forretningsmål. Ifølge Casper er gevinsterne af det tætte samarbejde store:

Wingmen har både bidraget med deres dybe specialist viden omkring DNA løsningen og været med til at lave nogle træningssessioner rundt omkring i IT, hvor forskellige afdelinger er blevet trænet til at bruge løsningen og få noget hands-on-experience.

Henrik Jakobsen, der er CX Manager i Wingmen, tilskriver også TERMA fortjenesten for den effektive implementering af løsningen: 

TERMA er nok den af vores kunder, der hurtigst har eksekveret for at få forretningsværdien ud af DNA Centeret. De har virkelig sat turbo på udrulningen og ibrugtagningen, så de på rekordtid har opdateret deres switches og fået ensrettet konfigurationerne på de forskellige enheder.

Næste skridt er øget sikkerhed
Næste skridt er at udnytte DNA Centerets fulde potentiale ved at udrulle et SDA (Software Defined Access Network) på den nyeste lokation i Herlev med det formål at øge sikkerheden. 

”Med den verden vi kigger ind i og har gjort de sidste 5 år, har der været rigtig stor fokus på cloud services, og det giver nye sikkerhedsperspektiver,” fortæller Casper. 

Med Cisco SDA kan TERMA øge sikkerheden med segmentering og få større visibilitet over hele netværket.

NEXT?

Løsninger

Læs mere om værdien Cisco Digital Network Architectur Center kan skabe for din virksomhed.

CX

Er du interesseret i at vide mere om vores Wingmen Partnership Life Cycle Model? 

Services

Vi kan hjælpe dig med vedligeholdelsen og driften af dit netværk. Se vores Services og læs hvordan.

Ib Frank Kristensen, Product Sales Specialist at Wingmen Solutions
PRODUCT SALES SPECIALIST

Ib Frank Kristensen

Er du blevet nysgerrig på Cisco DNA Center, og hvordan det kan skabe værdi for din virksomhed? Kontakt mig for at få svar på dine spørgsmål eller for at tage en uforpligtende samtale om dine muligheder.

E-mail: ifk@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 10A, st. (K6), 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228