Cisco Meraki

Om Cisco MERAKI

Cisco Meraki er en 100% cloudbaseret netværksløsning, som er udviklet på baggrund af filosofien, at netværk skal være simpelt. Lige fra firewalls over switche til accesspunkter og kameraer er tilgangen, at det skal være overskueligt og nemt at gå til. Hele netværket kan konfigureres, overvåges og driftes fra et enkelt dashboard, hvilket forenkler implementeringen og administration. Det giver it en mere effektiv hverdag med mere tid til andre opgaver, ikke kun for netværksadministratoren, men også for de enkelte brugere, der vil opleve mindre nedetid og hurtigere respons.

Etableringen og udrulning af Cisco Meraki er meget simpelt. Derfor er Cisco Meraki særlig værdifuld for dig i retail med mange lokationer eller virksomheder med kontorer verden over, som måske ikke har it-spidskompetencer på alle lokationer. Med Cisco Meraki kan du med tre klik binde dine lokationer sammen i ét samlet netværk som driftes centralt. Det er altså slut med vanskelige VPN-konfigurationer.

Wingmen har flere netværkscertificerede, som har arbejdet med Cisco Meraki siden det blev introduceret på det danske marked. Vi har dybdegående kendskab til udstyret – både fordelene og begrænsningerne. Vi ved, hvad der skal til for at lave en succesfuld Meraki-installation, og vi har kompetencerne til at vurdere, hvor Cisco Meraki passer og ikke passer ind, så du opnår størst mulig værdi af din løsning.

Hvorfor Cisco Meraki

Simpel etablering

Med Cisco Meraki kan du gøre brug af dit nye netværk på rekordtid. Du kan konfigurere dit udstyr via dashboardet inden du har det i hænderne. Når dit udstyr lander on-site, skal det blot tilsluttes internet, og konfigurationen hentes automatisk.

Centraliseret overblik

Med Cisco Meraki får du det fulde overblik over dit netværk i ét enkelt dashboard. Herfra har du bl.a. overskuelig adgang til information om eventuelle nedbrud, antal brugere og du kan løse fejl fra et sted.

Bedre sikkerhed, mere simpelt

Via dashbordet kan du sikre et ensartet sikkerhedsniveau på tværs af dine lokationer.

NEXT?

Services

Vi kan hjælpe dig med at sikre driften af din løsning. Bliv klogere på vores Advantage Services her.

Guide

7 essentielle ting du som netværksansvarlig skal have styr på i 2022. 

Case

Med Cisco Meraki kan de hos Hovedstadens Beredskab nu følge alle hændelser i netværket fra centralt hold.

Systems Engineer, Henrik Kruse, wingmen
SYSTEMS ENGINEER

Henrik Kruse Lykkegaard

Måske en Meraki full-stack løsning er mest optimal for din forretning? Kontakt mig, så vi kan tage en dialog om dine muligheder.

E-mail: hkl@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN