Konkurrenter indgår partnerskab efter salg af million forretning

Stridsøksen begraves mellem de to konkurrerende it-vækstkometer Wingmen og Conecto, da Conecto sælger hele sin Cisco-forretning til Wingmen. Salget sker som led i et nyt partnerskab, der skal fastholde begge selskabers positive vækstrater og gøre dem til Danmarks førende konsulenter inden for digital transformation.

Wingmen og Conecto, der begge er vokset voldsomt de seneste par år, vil fremover ikke længere konkurrere på Cisco-ydelser. De indgår i stedet et strategisk partnerskab, hvor de sammen kan rådgive og servicere danske virksomheder inden for hver deres specialområder – hhv. Cisco- og Citrix-løsninger. Det sker ved, at Wingmen køber Conectos Cisco-forretning, der har en tocifret millionomsætning.

Vil være Danmarks førende Cisco-hus

Med den nye aftale tilføres flere Cisco-specialister til Wingmen, der har ambition om at være Danmarks førende rådgivere inden for Cisco-løsninger.
“Vi har en ambition om at blive det førende Cisco-hus i Danmark, og med Conectos Cisco- forretning tager vi endnu et skridt i den retning. Med købet øger vi ikke kun vores kundeportefølje, vi styrker også vores stærke team af Cisco-specialister, der er grundlaget for, at vi kan forblive en succes,” siger Kåre Christensen, adm. direktør i Wingmen.

Conecto vil fordoble dansk markedsandel

“For Conecto betyder salget, at vi nu udelukkende fokuserer på vores kernekompetencer, der bl.a. handler om at berige brugeroplevelser og sikre, at vores kunder kan håndtere deres mobile arbejdsstyrke. Målet for os er klart: Vi vil fordoble vores andel af det danske Citrix-marked fra 20 til 40 pct. og dermed cementere vores position herhjemme,” siger Jesper Dahl Hede, adm. direktør i Conecto. Conecto, som er specialist inden for Citrix og Imprivata, har over 20 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder med at gøre deres arbejdsstyrke mobil gennem styrkede brugeroplevelser og sikring af virksomhedsapplikationer og data.

Vil udfordre de største konsulenthuse

Wingmen og Conecto mener, at deres nye samarbejde er unikt sammenlignet med konkurrenterne. “Vi tror på, at vi med hvert vores speciale kan tilbyde noget, resten af markedet ikke kan. Partnerskabet giver virksomheder adgang til rådgivning fra de førende eksperter inden for mobilitet, netværk og sikkerhed. Vi håber at kunne udfordre de helt store aktører i det danske marked med det nye setup,” siger Jesper Dahl Hede fra Conecto, som dermed ikke lægger skjul på de to virksomheders store ambitioner om vækst. Med den øgede specialisering vil Wingmen og Conecto servicere danske virksomheders behov for digital transformation, herunder forretningsrådgivning.

“I dag er der et udtalt behov blandt virksomheder for rådgivning, der sikrer, at deres forretningsstrategi er forankret i deres IT. Med det nye partnerskab, har vi et stærkt hold med de kompetencer, der skal til for at yde den strategisk vigtige rådgivning på højeste niveau,” siger Kåre Christensen fra Wingmen.

Relaterede artikler

Der findes ikke flere artikler i arkivet
CEO og Founder, Kåre Christensen, wingmen
CEO

KÅRE CHRISTENSEN

Kontakt mig for yderligere spørgsmål.

Mail: kc@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 10A, st. (K6), 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228