Erfaren it-profil bliver ny CEO i Wingmen Solutions

Fra 1. februar 2024 overtager Peter Rafn rollen som CEO i Wingmen Solutions fra Kåre Christensen, der skifter Danmark ud med Europa. Kåre Christensen skal fremover stå i spidsen for Springboard Network, der er et europæisk netværk af Cisco-virksomheder, som Wingmen var med til at etablere i 2021 og stadig er en del af.

Wingmen Solutions får ny CEO, når Kåre Christensen overdrager roret til Peter Rafn per 1. februar 2024. Peter Rafn er en kendt profil i branchen og kommer med solid erfaring, der skal føre Wingmen videre på rejsen mod yderligere vækst og internationalisering.

”Peter er en utrolig dygtig leder og har nogle stærke menneskelige egenskaber, som er det helt rigtige match til at føre vores unikke kultur videre med skarpt fokus på kunder og teknologi. I takt med at Wingmen bliver større, er det samtidig vigtigt at have de rette strukturer, systemer og processer på plads. Det er afgørende for evnen til at skalere og på samme tid fastholde fokus på kunderne og teknologisk dygtighed. Vi er overbeviste om, at Peter er den rette til at balancere de behov og sikre, at Wingmen også i fremtiden har sin unikke entreprenørånd og kan tiltrække de dygtigste kollegaer,” siger Kåre Christensen.

Gennem næsten 20 år har Peter Rafn arbejdet som administrerende direktør i IT- og tech-virksomheder som NetDesign, Caverion og Conscia. Han har boet og arbejdet i Belgien, Polen, Tjekkiet og Tyskland og har en aktiv rolle i bestyrelserne for Kemp & Lauritzen, Netic og Trifork Security. Senest kommer Peter fra en stilling som CEO for GlobalConnects tyske datterselskab med kontorer i Hamborg og Berlin.

”Jeg kender Wingmen og branchen rigtig godt, og jeg er imponeret over de flotte resultater, som Kåre og teamet har skabt. Nu er tiden inde til at skrive et nyt kapitel med yderligere vækst og internationalisering. Med dygtige medarbejdere og et stærkt netværk i ryggen er fundamentet solidt, så nu glæder jeg mig bare til at komme i gang med arbejdet og blive en del af en stærk kultur,” siger Peter Rafn.

Peter Rafn er 55 år og uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet med speciale i IT og finansiering. Privat er han gift med Charlotte og far til to piger på 15 og 18 år.

Nyt topjob uden for Danmark
Efter seks år i spidsen for Wingmen har Kåre Christensen fået mulighed for at påtage sig nye udfordringer i Europa. Fra 1. februar 2024 skal han være CEO for Springboard Network, der er et europæisk netværk af Cisco-virksomheder etableret af Wingmen og hollandske Avit Group med støtte fra kapitalfonden Quadrum Capital.

”Springboard Network skal udvide sine aktiviteter og blomstre, som Wingmen har gjort i Danmark. Det er en fantastisk mulighed, som jeg glæder mig meget til at dykke ned i. Når det er sagt, er der ingen tvivl om, at jeg siger farvel til et job og nogle kollegaer, som jeg har været utrolig glad for. Heldigvis vil jeg fortsat have tætte bånd til både Wingmen og Danmark. I den forbindelse glæder jeg mig også til at kunne trække på Peter internationale erfaring i den videre udvikling af Springboard,” afslutter Kåre Christensen.

For yderligere information og interviewforespørgsler, kontakt venligst Kathrine Kirkeby Thomsen på e-mail kkt@kathrinethomsen.dk eller telefon 60661042

Marketing Manager, Signe Balle, wingmen
MARKETING MANAGER

Signe Balle

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål. 

Mail: sib@wingmen.dk

Kontakt din wingman eller wingwoman