Se Ledige Stillinger

Vi vækster og søger hele tiden de største talenter og specialister inden for IT netværk, services, IT-sikkerhed, datacenter og collaboration.

Er det dig, vi søger?

Wingmen med tekniske kompetencer indenfor Cisco SDA netværk

I Wingmen har vi ambitionen om at have de dygtigste infrastrukturkonsulenter for at kunne tilbyde vores kunder de skarpeste kompetencer overhovedet.

Account Manager søges til Commercial salgsteamet i Wingmen

Er du drevet af at skabe nye relationer? I så fald er du måske den nye kollega, vi søger.

Bliv en del af vores team af topkonsulenter indenfor Collaboration og Kontaktcenter

Er du en erfaren Collaboration- eller Callcenter-konsulent med en passion for teknologi og et stærkt drive? Så har vi det rette team til dig. Læs mere om stillingen her.

Vil du være vores juridiske superhelt?

Bliv vores juridiske superhelt som Legal Manager hos Wingmen, hvor du får mulighed for at præge og udvikle en nyoprettet nøgleposition med ansvar for juridisk rådgivning, kontraktforhandling og compliance i en dynamisk vækstvirksomhed med internationalt perspektiv.

Senior Account Manager – Offentlig Sektor

Er du klar til at forme fremtiden for IT i den offentlige sektor og arbejde med Cisco-teknologier? Bliv en del af Wingmens dynamiske team, der er førende inden for innovative netværks- og sikkerhedsløsninger, og oplev en kultur, der opmuntrer til kreativitet og udvikling.

Vi er Wingmen

Vi skaber forbindelser, der fremtidssikrer Danmark ved at styrke den digitale infrastruktur. Vi rådgiver om alt inden for netværk, datacenter og sikkerhed, og som rent Cisco hus og guldpartner leverer vi markedets bedste og sikreste netværksløsninger. Vi kender den nyeste teknologi og oversætter den, så den passer til din forretning.

Wingmen i tal

Medarbejdere
0 +
Certificeringer
0 +
Expert Certificeringer
0
HEAD OF PEOPLE AND CULTURE

Du kan kontakte mig, hvis du kan se dig selv blive en del af Wingmen-familien og vil høre mere om vores ledige stillinger, eller hvis du er nysgerrig på vores øvrige samarbejder og initiativer.

Mail: lie@wingmen.dk

Kontakt din wingman eller wingwoman