Ledige Stillinger

Er det dig, vi søger?

Wingmen med tekniske kompetencer indenfor Cisco SD-WAN

I Wingmen har vi ambitionen om at have de dygtigste infrastrukturkonsulenter for at kunne tilbyde vores kunder de skarpeste kompetencer overhovedet.

Erfaren Account Manager

Til vores afdeling i Søborg og Lystrup søger vi en erfaren Account Manager til opsøgende og vedligeholdende salg af netværks-, sikkerheds- og datacenter løsninger til en bred vifte af kunder fordelt på forskellige…

Wingmen med tekniske kompetencer indenfor Cisco SDA netværk

I Wingmen har vi ambitionen om at have de dygtigste infrastrukturkonsulenter for at kunne tilbyde vores kunder de skarpeste kompetencer overhovedet.

Wingmen med kompetencer indenfor datacenter, UCS & HyperFlex

Vi leder efter de helt rigtige profiler indenfor netværk, sikkerhed & datacenter, og vi kan tilbyde dig at komme med på en helt fantastisk spændende rejse.

Wingmen med tekniske kompetencer

I Wingmen har vi ambitionen om at have de dygtigste infrastrukturkonsulenter. Det er fordi vi ønsker at tilbyde vores kunder de mest skarpe kompetencer overhovedet. Vi vokser, og har…

IT Project Managers til styring af fremtidens digitale IT-infrastruktur

Du tilbydes et attraktivt og udviklende job i en organisation, hvor der er højt til loftet, godt humør, mulighed for at præge eget job, og hvor du ikke mindst arbejder sammen med nogle af de dygtigste hoveder i branchen.

Operations Engineer med kompetencer indenfor netværk, sikkerhed og datacenter

Kunne du tænke dig et attraktivt og udviklende job i en organisation, hvor der er højt til loftet, godt humør, mulighed for at præge eget job, og hvor du ikke mindst arbejder sammen med nogle af de dygtigste hoveder i IT-branchen?

HEAD OF CULTURE & PEOPLE

Selam Mahdi

Du kan kontakte mig, hvis du kan se dig selv blive en del af Wingmen-familien og vil høre mere om vores ledige stillinger, eller hvis du er nysgerrig på vores øvrige samarbejder og initiativer.

Mail: sma@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN