Cisco HyperFlex

Afspil video
Om Cisco HyperFlex

HyperFlex kombinerer databehandling, lagring og netværk i en forenklet platform, der er nem at bruge. Ligeledes bringes pay-as-you-grow-økonomien, som man kender fra Cloud, til on-premis infrastruktur, så IT kan opnå nye niveauer af smidighed, tilpasningsevne og effektivitet. Med kraftfuld integreret dataoptimering samt et samlet administrationssystem bringer HyperFlex det fulde potentiale af hyperkonvergeret infrastruktur til en bredere vifte af arbejdsopgaver og brugscases. Det er særligt velegnet til implementering af Virtual Desktop Infrastructure (VDI). Så understøtter det både VMware Horizon og Citrix XenDesktop/XenApp. Disse løsninger er hurtige at implementere, nemme at administrere og lette at skalere. Det resulterer i en løsning, der følger med kundes forretningsmæssige behov og løser fremtidige problemer, før de opstår.

Wingmen har stor erfaring og succes fra tidligere HyperFlex cases, hvilket resulterer i, at vi med sikkerhed kan garantere en hurtig og simpel implementering af den pågældende løsning. Vi bestræber os på at etablere et miljø omkring troværdighed, hvor kunden altid får en partner og leverandør, som de kan stole på.

Hvorfor Cisco HyperFlex

Simpel Management

Med HyperFlex er det slut med at rode med zoning, masking, LUNs, SCSI-locks og alt det andet bøvl, vi har været vant til med de traditionelle storage-systemer. Siloerne nedbrydes, og storage er der bare.

Fleksibilitet

Med HyperFlex kan du sammensætte din compute-infrastruktur, så den passer præcis til dine krav og ønsker, uanset hvor mange cores, hvor meget RAM, og hvor meget disk-plads, du har brug for, gennem din cloud platform.

Performance

Med HyperFlex får du super meget performance uden bøvl. Jo mere storage-kapacitet, du har brug for, desto bedre performance får du også.

Bliv klogere

AI og kundeservice. 4 trends i 2024 der vil forandre din hverdag
Tech artikel

4 trends der vil forandre din hverdag i 2024

Udforsk den revolutionerende verden af Generativ AI, der transformerer arbejdsmetoder og kundeservice. Opdag potentialet for at løse kritiske udfordringer inden for kundeservice og få indblik i, hvordan AI kan inspirere forbedringer på konkrete områder. Men er potentialet større end truslerne? Scan QR-koden for at se, hvordan et forsikringsselskab automatiserer kundeserviceelementer og giver dig et glimt af fremtidens interaktion med AI.

Læs mere
Event

Mød os på V2 Security 2024

1. – 2. maj 2024 – København – Få et unikt indblik i den seneste teknologi og trends inden for IT-sikkerhed og compliance på V2 Security 2024. Mød over 4.000 deltagere, oplev 80 udstillere og mere end 100 oplæg og seminarer fyldt med den nyeste viden. Netværk med ligesindede eksperter og professionelle og vær med til at forme fremtidens sikkerhedsløsninger. Tilmeld dig nu og vær en del af Danmarks største cyber- og informationssikkerhedsevent!

Læs mere
Der findes ikke flere artikler i arkivet
TEAM MANAGER

Michael Carøe Schierbeck

Kontakt mig, hvis du er nysgerrig på at vide mere om HyperFlex og den forretningsværdi, løsningen kan give dig.

Mail: mcs@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 2, 1. sal tv., 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228