Erfarne IT-iværksættere genforenes og starter ny virksomhed

Hovedkræfterne bag Axcess starter ny virksomhed inden for netværk & sikkerhed

I dag løfter tre af Danmarks tunge kompetencer i netværks- og sikkerhedsbranchen sløret for deres nye virksomhed: Wingmen Solutions A/S. Stifterne Kåre Christensen, Morten Kolind og Stig Abildsø kommer ud af en årtier lang fortid sammen i branchen, hvor Stig og Kåre senest var med til at
opbygge Axcess. Morten Kolind har landt andet en fortid som salgs- og marketingdirektør i NetDesign og de seneste to år har han været salgsdirektør i Axcess, hvor han har arbejdet med integrationen i Atea. Wingmen Solutions vil tilbyde Cisco-løsninger til danske virksomheder.

Wingmen Solutions bliver skabt ud fra en ambition om at kunne tegne en særlig profil og kultur:

”Vi skaber en virksomhed, hvor man altid leverer personlig service og er til stede i den virkelighed, der er hos den enkelte virksomhed. Samtidig vil vi opbygge en kultur, hvor man er drevet af viljen til at gå den ekstra mil for vores kunder og samarbejdspartnere,” siger Kåre Christensen.

En kundefokuseret tilgang skal tale til efterspørgslen i markedet hos især små og mellemstore virksomheder:

Vi ved, at mange hellere vil være en stor kunde i en lille butik end en lille kunde i en stor butik. Det passer til vores ambition om at være bedst og ikke størst, og vi har erfaringen og evnerne til at leve op til det. Jeg tror også, at vi kan tiltrække mange dygtige profiler, der gerne vil være en del af dette nye set up siger Stig Abildsø.

Virksomheden vil levere de netværks og sikkerhedsløsninger markedet efterspørger. Samtidig har de en klar strategi om at være til stede og hjælpe kunderne med den igangværende transition fra hardware til mere software baseret løsninger, hvor automatisering i netværkene bliver øget:

Vi er ikke bundet af en allerede fastlagt organisation eller måde at gøre tingene på, så vi kan sætte et hold af ambitiøse medarbejdere, der følger med tiden og udviklingen mod mere automatisering,” siger Kåre Christensen og tilføjer:
Det handler i bund og grund om, at vi vil skabe en arbejdsplads, hvor vi selv har lyst til at arbejde i mange år. Vi har haft mere administrative roller de seneste år, og nu glæder vi os til at komme ud i marken og igen stå ansigt til ansigt med dem, vi arbejder med.

Det totale Netværk, Sikkerheds og Services markedet i Danmark er ca. 3.54.0 mia. stort, og itmarkedet voksede ifølge de nyeste tal fra Danmarks Statistik med 8% fra 2014 til 2015. I øjeblikket drives markedet primært af Axcess, Conscia og TDC/Netdesign, og det ser Wingmen Solutions som en mulighed:

Vi ser en kæmpe åbning i markedet, da der er tre store partnere, der sidder på mere end 90% af Ciscomarkedet, som tegner sig for 80% af det danske marked for netværk og sikkerhed. Alle partnerne har enten generelle udfordringer eller flyttet fokus fra det danske marked og det giver os en unik mulighed for at tage markedsandele,” udtaler Stig Abildsø

Kåre Christensen har fungeret som adm. direktør og partner fra 1.9.17, med fokus på Østdanmark, mens Morten Kolind af kontraktmæssige årsager først indtræder i sin rolle som direktør og partner den 1.10.17, med fokus på Vestdanmark. Stig Abildsø vil fungere som bestyrelsesformand og arbejde med forretnings udvikling.

Alle tre er ”netværksveteraner” og har mere end 20 år erfaring med salg af netværk og sikkerhedsløsninger primært baseret på produkter fra Cisco Systems.

Relaterede artikler

Der findes ikke flere artikler i arkivet
CEO og Founder, Kåre Christensen, wingmen
CEO

Kåre Christensen

Kontakt mig, hvis du vil høre mere.

Mail: kc@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 10A, st. (K6), 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228