Vi søger wingmen med tekniske kompetencer

Wingmen med tekniske kompetencer indenfor netværk, sikkerhed & datacenter

I Wingmen har vi ambitionen om at have de dygtigste infrastrukturkonsulenter. Det er, fordi vi ønsker at tilbyde vores kunder de mest skarpe kompetencer overhovedet. Vi vokser, og har i det nye samarbejde med den hollandske Cisco partner Avit Group (Se mere her) behov for en række tekniske kompetencer, som har motivationen til at blive en del af et fantastisk team her i Wingmen. Vi leder efter de helt rigtige profiler indenfor netværk, sikkerhed og datacenter, og tilbyder dig at komme med på en helt fantastisk spændende rejse.
Vi arbejder udelukkende med Cisco teknologier, og vi har tilsammen 101 stk. Cisco certificeringer. Ud af disse har vi 18 CCIE´s her i Wingmen.

Om Jobbet
 • Vores kunder forventer en rådgivning om valg af teknologi for at løse en given forretningsmæssig udfordring. Derfor skal du være i stand til at tage ansvaret for at designe løsninger baseret på Cisco indenfor enten netværk, sikkerhed eller datacenter.
 • Du kommer til at implementere løsninger, som du selv oftest har været med til at rådgive om og designe. Vores konsulenter deltager i presales processen, og tager over derfra. Det sikrer, at du som konsulent altid ved, hvad vores kunders forventninger er, og det har vi rigtig gode erfaringer med.
 • Vi tilbyder en udviklingsplan i forhold til dine ambitioner, og vægter det højt at vores konsulenter har mulighed for kontinuerlig udvikling og træning.
 • Du kommer til at indgå et tæt samarbejde med vores account managere, som har relationerne med vores kunder. Sammen vil I skulle planlægge, hvorledes I indfrier en given kundes behov og krav.
 • Du vil få mulighed for at være ansvarlig for afvikling af workshops med kunder, og vil også skulle deltage i udarbejdelse af løsningsbeskrivelser indenfor dit kompetenceområde.
  Vi arbejder tæt sammen med Cisco, og det vil du også komme til.

Du tilbydes et attraktivt og udviklende job i en virksomhed, hvor vi er på en fantastisk rejse. Vi beholder nærheden i vores teams i Wingmen, og der er højt til loftet, godt humør, mulighed for at præge eget job, og du vil ikke mindst komme til at arbejde sammen med nogle af de dygtigste hoveder i branchen.
Samarbejde og holdånd sættes i højsædet og alle hjælper hinanden. Du tilbydes en attraktiv lønpakke, der afspejler de forventninger, der stilles til jobbet.

Om dig
 • Vi har en stærk kultur i Wingmen, så vi ønsker en kollega, der bidrager til den gode stemning.
 • Det vil være en stor fordel, at du har erfaring med Cisco teknologier, og allerhelst som minimum en CCNP-certificering. Hvis ikke du har, så send alligevel en ansøgning til os. For os er det vigtigst at have den rigtige profil. Certificeringerne skal vi nok hjælpe dig med.
 • Har du et ønske om at blive CCIE en dag? Hvis ja, så er drømmen måske ikke så langt væk. Wingmen har det rigtige setup til at kunne tilbyde vores konsulenter et udviklingsforløb.
 • Du skal være ambitiøs og kvalitetsbevidst i forhold til at kunne identificere og få idriftsat de helt rigtige løsninger hos vores kunder.
 • Måske sidder du i en IT-funktion hos en virksomhed, men har en lyst til at arbejde med mange forskellige typer infrastruktur projekter hos forskellige virksomheder. Det får du muligheden for hos Wingmen.
 • Hvis du har en trang til at rejse ud i verden, vil det være oplagt at arbejde hos Wingmen. Vi arbejder med mange internationale virksomheder, og vil i vores samarbejde med hollandske Avit Group udvide vores tilstedeværelse i Europa markant. Det betyder, at et projekt kan bringe dig til flere forskellige lande for at bistå med implementering af et givent projekt.
 • Engelsk i skrift og tale.
Sted

Søborg

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte vores Consulting Manager, Anders Nielsen på mobil nr. 8141 0565 for at høre mere om jobbet og Wingmen.

Ansøgning

Send din ansøgning til job@wingmen.dk

Om Wingmen

Vi er ikke klassiske it-folk her hos Wingmen. For vores kunder får mere end bare en kasse med udstyr: De får en ærlig partner, der udfordrer og bidrager til deres virksomheds succes.
Som ansat i Wingmen får du fleksibilitet og tillid ad libitum. Det betyder, at der er rummelighed til at tilrettelægge dit arbejdsliv efter behov, temperament og livssituation. Og det betyder, at du ikke bliver kigget over skulderen. Fordi vi ved, at vores wingmen altid leverer varen.
Hos Wingmen elsker vi at tilbringe tid med hinanden – også selvom vi på skift er meget ude af huset. Derfor kræser vi om vores wingmen, når vi mødes – både i Aarhus og København. Og ja, vi er måske nogle levemænd og -kvinder. Vi elsker en god fest, og vi dyrker wingmen-kulturen som en hobby, man lever og ånder for. Vi er nemlig in it together.

CONSULTING MANAGER

Anders Nielsen

Du er velkommen til at kontakte mig på mobil nr. 8141 0565 eller ani@wingmen.dk for at høre mere om jobbet og Wingmen.

Kontakt DIN WINGMAN

Kbh.: Tobaksvejen 23B 1. sal th., 2860 Søborg
Århus: Lyshøjen 2 1. sal tv., 8520 Lystrup

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk
CVR: 36440228