Software-Defined Access

Om Cisco SD-ACCESS

Har du styr på hvilke enheder, der forbinder til dit netværk? Og hvad de har adgang til? Med Ciscos Software-Defined Access (også kaldet SD-Access eller SDA) får du et zero-trust netværk, hvorfra du får mere kontrol og øget sikkerhed vha. makro- og mikrosegmentering af alle netværkets klienter på baggrund af prædefinerede politikker, der automatisk konfigurerer alle switches. Ciscos SDA giver dig således indblik i, hvilke brugere og enheder der forbinder til netværket, uden du skal bekymre dig om individuelle tilladelser og konfigurationer.

Ciscos Software-Defined Access bliver integreret i dit netværk, så du fra Ciscos DNA Center har mere kontrol, større visibilitet, øget sikkerhed og automatisering af alle konfigurationer. Kort sagt får du alt det, der skal til for at opnå en mere effektiv og sikker it-drift.

Med Wingmen som rådgiver får du ikke bare en kasse med udstyr, men en sparringspartner, der har prøvet det før. Vi samarbejder om at skræddersy en plan og sikre implementeringen af løsningen fra start til slut, så den er tilpasset netop jeres behov, firmavision og forretningsmål. Således opnår I det fulde udbytte af SDA-netværket.

Hvorfor Cisco Software-Defined Access

Bedre sikkerhed med segmentering

Du får zero-trust sikkerhed, så du har kontrol over hvilke enheder, der forbinder til dit netværk og hvad de har adgang til.

Mere effektivitet med automatisering

Automatiser alle konfigurationer, så du i stedet kan bruge din tid på det, der vækster forretningen.

Større visibilitet

Du kan monitorere, kontrollere og gruppere alle endepunkter fra et sted, hvilket sikrer en mere effektiv IT-drift.

NEXT?

Aabenraa

Skolernes og administrationens IT er integreret på samme netværk og med SDA netværket, har kommunen øget it-sikkerheden.

Services

Vi kan hjælpe dig med at sikre vedligeholdelsen og driften af dit netværk. Se vores Advantage Services og læs hvordan.

Silent hosts

Hvordan kan SDA udbredes til miljøer, som i sig selv ikke er særlig SD-Access-venlige? Det kan du læse mere om her. 

Network Architect, netværksarkitekt, Martin Petersen, wingmen
NETWORK ARCHITECT

Martin Petersen

Jeg kan rådgive dig om alt vedrørende et Cisco SDA-netværk, og hvordan løsningen kan bidrage til at øge din it-sikkerhed.

Mail: map@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 10A, st. (K6), 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228