Konsortiet Danoffice IT/Wingmen Solutions vinder plads på den fællesoffentlige rammeaftale 50.07

7. december 2023, Søborg – Konsortiet Danoffice IT/Wingmen Solutions sikrer sig plads på den fællesoffentlige SKI rammeaftale 50.07 – Kommunikationsprodukter og kan nu tilbyde netværksprodukter til den offentlige sektor.

Siden 2017 har Wingmen Solutions været Danmarks eneste 100 procent fokuseret Cisco partner og er kendt i markeret som et af landets dygtigste på Ciscos netværksløsninger, der siden begyndelsen har sat kurs mod det offentlige marked.

”Vi har igennem årene serviceret en del offentlige kunder med vores kompetencer, og nu ser vi frem til også at kunne levere netværksprodukterne og -løsningerne til vores offentlige samarbejdspartnere,” siger Kåre Christensen, CEO i Wingmen Solutions.

Med Danoffice IT/Wingmen konsortiets tildeling på SKI 50.07 delaftale 2, kan konsortiet nu også supportere offentlige kunder med et bredt udvalg af netværksprodukter.

”Vi har i processen nøje udvalgt at gå efter de SKI rammeaftaler, hvor vi kan bidrage med størst mulig værdi for kunderne. Med tildelingen på 50.07 og den kommende SKI 02.07 kan vores offentlige kunder få både løsningerne og kompetencerne fra samme partner,” siger Sales Manager Public i Wingmen Solutions, Jacob Damsgaard. Wingmens CEO, Kåre Christensen supplerer, ”Mange offentlige instanser har et mål om at gå forrest i den digitale transformation, og vi ser frem til at kunne hjælpe vores offentlige kunder videre på deres digitaliseringsrejse.”  

Med pladsen på SKI 50.07 og den kommende SKI 02.07, øger Wingmen Solutions indsatsen på det offentlige marked og opruster med flere ressourcer til teamet på tværs af lokationerne i Søborg og Lystrup.

NYT KONSORTIUM AF SPECIALISTER
Det særlige ved det nye konsortium på 50.07 er, at de to konkurrenter Danoffice IT og Wingmen Solutions er gået sammen i et partnerskab, hvilket begge specialisthuse anskuer positivt.

”Danoffice IT er, ligesom os, specialister bare inden for hver vores forretningsområder, og det danner grundlaget for et perfekt match både for os og for vores offentlige kunder. Danoffice IT er blandt de højest certificerede på HPE Aruba, ligesom vi er det på Cisco, hvilket betyder at vi kan levere løsningerne efter de offentlige instansers behov og med højeste ekspertise” siger Jacob Damsgaard, Wingmens Sales Manager Public og fortsætter:

”På trods af, at vi er konkurrenter og byder med forskellige producenter, har hele forløbet omkring udbudsbesvarelsen været en fantastisk oplevelse. Vi har arbejdet tæt sammen i flere måneder, så det har været ekstra fedt at fejre et fælles WIN. Personligt ser jeg meget frem til, hvad vi kan drive samarbejdet til.”

Konsortium Danoffice IT og Wingmen

Nøglepersonerne bag konsortiet (fra venstre): Jan Linnet, Executive Vice President i Danoffice IT, Kåre Christensen, CEO i Wingmen Jacob Damsgaard, Sales Manager Public i Wingmen samt Sarah Brix Steby, Head of Sales Public i Danoffice IT.

Om SKI 50.07

SKI 50.07 indeholder et bredt udvalg af netværksprodukter til konkurrencedygtige priser, herunder switche, routere, Wi-Fi, Brugervalideringsprodukter, netværksmanagement samt tilknyttede ydelser, som kan indkøbes via direkte tildeling eller miniudbud. SKI 50.07 suppleres af det kommende dynamiske indkøbssystem 02.07 Kommunikationsprodukter og -løsninger, der kan bruges til indkøb af mere komplekse løsningskøb, som fx en ny opgradering af en organisations netværk, kontaktcenterløsninger og it-sikkerhedsløsninger. Det dynamiske indkøbssystem forventes at gå live medio december 2023, hvor Wingmen ligeledes er repræsenteret.

ØVRIGE SKI-RAMMEAFTALER:

Ønsker du mere information om, hvordan vi supporterer den offentlige sektor, anbefaler vi dig at udforske vores fælles historier og tjenester her.

GRØNNE INDKØB
Udover et standardiseret katalog, stiller SKI 50.07 en række krav til bæredygtighed med henblik på at understøtte den offentlige sektor med indkøb, der understøtter miljøvenlige principper.

Jacob Damsgaard, Sales Manager Public hos Wingmen Solutions, udtaler: ”Som 100 procent fokuseret Cisco-partner yder vi rådgivning om grønnere indkøb. Det gælder rådgivning om afledte omkostninger eller merudgifter i forbindelse med indkøb, licenser, udskiftning af delelementer, miljøvenlig bortskaffelse og genanvendelse af udstyr samt fordele og ulemper ved forskellige produktvalg, -sammensætninger og -brug for offentlige organisationer.”

Wingmen Solutions har Ciscos Environmental Sustainability Specialisering, der tillader konsulenthuset at tilbyde deres kunder og den offentlige sektor at tage udstyr tilbage, så det genbruges og genanvendes på ansvarlig vis og bidrager til en cirkulær økonomi.

FOR YDERLIGERE INFORMATION, KONTAKT

Kåre Christensen, CEO, Wingmen Solutions
E-mail: kc@wingmen.dk
Telefon: +45 21 30 30 88

Jacob Damsgaard, Sales Manager Public
E-mail: jad@wingmen.dk
Telefon: +45 81 41 05 10

Kontakt os

Vil du fortælle om jeres udfordringer, byder vi gerne på en kop kaffe og en præsentation af, hvordan vi kan skabe værdi for jer. Løsningerne skaber vi i sidste ende i et tæt partnerskab.Wingman Jacob Damsgaard, Sales Manager Public og rådgiver indenfor offentlige indkøb
SALES MANAGER PUBLIC

Jacob Damsgaard

Kontakt mig, hvis du vil høre mere om SKI 50.07 eller de øvrige rammeaftaler vi er på.

Mail: jad@wingmen.dk

Kontakt din wingman eller wingwoman