Cisco SecureX Intro

Cisco SecureX er en cloud-baseret platform, der samler data fra jeres forskellige Cisco sikkerhedsprodukter for en mere enkel og mere ensartet oplevelse på tværs af endpoints, cloud, netværk og applikationer.

SecureX bygger på grundlæggende tiltag med API-integrationer, som Cisco har arbejdet på de seneste år, herunder også i Cisco CTR. Derudover hjælper SecureX med at gøre brug af produkterne mere strømlinet blandt andet på loginoplevelsen, SSO, og på sikker datadeling mellem on-prem og cloud

Hovedformålet med SecureX er at give visiblitet samt automatisering på tværs af produkter. Det hjælper i sidste ende med en bedre orkestrering af infrastruktur og systemer. Man kan ved hjælp playbooks opbygge alarmer baseret på real time events fra hele  sikkerhedsporteføljen, og derudover kan man opbygge workflows, som kan hjælpe os med at automatisere trivielle opgaver.

Dette giver os et hav af muligheder indenfor automatisering og integrationer med eksisterende systemer. Et eksempel kunne være, at der automatisk bliver oprettet en sag i jeres case management system, når der bliver genereret et specifikt event i eksempelvis AMP, Stealthwatch eller Umbrella. Et andet eksempel kunne være, at man på basis af kendte sårbarheder i endpoints automatisk isolerede dem i infrastrukturen.

– Ali Sahin

Relaterede artikler

NIS2 er ikke en papirtiger
NIS2

NIS2 er ikke en papirtiger

NIS2-direktivet kræver handling nu. Det omhandler sikring af virksomhedens kerneydelser og er mere komplekst end GDPR. Virksomheder skal håndtere hændelser effektivt og aflægge rapporter indenfor stramme tidsrammer. NIS2 handler om sund fornuft og sikring af driften.

Læs mere
AI og kundeservice. 4 trends i 2024 der vil forandre din hverdag
AI i kundeservice

4 trends der vil forandre din hverdag i 2024

Udforsk den revolutionerende verden af Generativ AI, der transformerer arbejdsmetoder og kundeservice. Opdag potentialet for at løse kritiske udfordringer inden for kundeservice og få indblik i, hvordan AI kan inspirere forbedringer på konkrete områder. Men er potentialet større end truslerne? Scan QR-koden for at se, hvordan et forsikringsselskab automatiserer kundeserviceelementer og giver dig et glimt af fremtidens interaktion med AI.

Læs mere
Der findes ikke flere artikler i arkivet
Security Systems Engineer, it konsulent, Ali Sahin, Wingmen
SECURITY SYSTEMS ENGINEER

Ali Sahin

Har Tech Tanken gjort dig nysgerrig på at vide mere? Så kan du følge med på hjemmesiden her eller du kan kontakte mig, hvis du har spørgsmål til denne tanke.

Mail: ais@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 2, 1. sal tv., 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228