Wingmen Solutions – Styrker og udvider bestyrelsen

Endnu en vigtig brik på rejsen…

”Efter 3 fantastiske år med kraftig vækst har vi valgt at udvide og styrke vores bestyrelse med en skarp profil – Nikolaj Vejlsgaard”, fortæller direktør Kåre Christensen og fortsætter, vi har brugtover et år på at finde den helt rigtige kandidat, og det mener vi at have fundet i Nikolaj.

Nikolaj har i over 20 år arbejdet aktivt i kapitalfonden Axcel heraf de sidste mange år som partner. Han sidder med i rigtig mange bestyrelser fordelt på mange forskellige brancher, hvilket giver ham et unikt indblik og erfaringsgrundlag.

”Wingmen er en ung, men meget spændende virksomhed med et stort potentiale, som jeg mener, jeg kan være med til at udvikle yderligere og med min erfaring være med til fremadrettet at lægge den rigtige strategi”, forklarer bestyrelsesmedlem Nikolaj Vejlsgaard

”Nikolaj vil være en vigtig brik i Wingmens strategiplan de næste mange år, han vil være med til at sætte den rigtige retning for Wingmen, så jeg er rigtig glad for at have fået ham med ombord” – udtaler bestyrelsesformand Stig Abildsø.

Wingmen

Wingmen er en fokuseret systemintegratør, der arbejder på at blive den ledende aktør på det danske marked. Wingmen er i dag en af de to største fokuserede Cisco huse, der arbejder inden for 3 teknologiområder: netværk, sikkerhed og datacentre, hvor vi designer, implementerer, drifter samt servicerer vores kunders it-infrastruktur løsninger. Wingmen besidder den højeste Cisco certificering nemlig Gold Partner, som kun få virksomheder i Danmark er lykkedes med og ovenikøbet på den hurtigst registrerede tid nogensinde kun 17 måneder efter opstart.

Relaterede artikler

Peter Rafn, CEO af Wingmen Solutions, står foran sin laptop i et kontorfællesskab
Årsregnskab

Wingmen Solutions lander rekordstort overskud i 2023

Wingmen Solutions oplevede betydelig vækst i 2023, med et overskud på 44 millioner kroner før skat, hvilket repræsenterer en stigning på 43 % i forhold til året før. Væksten blev drevet af en række nye kunder og projekter samt øget digitalisering og automatisering af forretningen.

Læs mere
Der findes ikke flere artikler i arkivet
CEO og Founder, Kåre Christensen, wingmen
CEO

Kåre Christensen

Kontakt mig for yderligere spørgsmål på tlf.nr. +45 21303088 eller kc@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 10A, st. (K6), 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228