NYHED

Wingmen Solutions sætter turbo på væksten med nyt forretningsben: Overtager aktiviteter fra NetCloud

25. SEPTEMBER 2023

Den danske Cisco-partner Wingmen Solutions overtager forretningsben fra it-virksomheden NetCloud og styrker dermed sin position inden for Managed Services.

Søborg, den 25. september 2023 – Wingmen Solutions har overtaget Network-as-a-Service-forretningen (NaaS) fra NetCloud og udbygger dermed sin position inden for Managed Services. Med opkøbet markerer den danske Cisco-partner dermed sin ambition om at tilbyde sine kunder fuld drift og service af deres infrastruktur.

”Vi har fulgt NetClouds gode arbejde helt fra starten, så derfor tøvede vi heller ikke med at slå til, da muligheden for at overtage NaaS-aktiviteterne bød sig. Opkøb er en vigtig del af vores strategi, og netop NaaS er et forretningsområde, vi længe har ønsket at etablere os yderligere på. Derfor har vi også en klar forventning om, at en styrket Managed Service-position vil være kilde til yderligere vækst i fremtiden,” siger Kåre Christensen, CEO i Wingmen.

Med frasalget af NaaS-aktiviteterne ønsker NetCloud at fokusere sin forretning på IT asset management-platformen Echo, hvor virksomheden oplever stor vækst.

”Vi kender Wingmen rigtig godt, og der er ingen tvivl om, at vi har fundet den helt rette partner til at drive NaaS-aktiviteterne videre, så vi kan fokusere på Echo. Hos Wingmen får kunderne adgang til flere muligheder inden for det, de er i markedet for, ligesom de får et mere professionelt setup, end de har i dag. Aftalen er en win-win-win for alle parter – ikke mindst for kunderne,” siger Brian Luplau, CEO i NetCloud.

Solid driftsorganisation i ryggen

Wingmen har siden etableringen i 2017 specialiseret sig inden for fire teknologiområder: netværk, datacenter, sikkerhed og collaboration, hvor de forvalter løsninger inden for it-infrastruktur. I starten af 2022 solgte Wingmen en del af virksomheden til den hollandske kapitalfond Quadrum Capital og slog sig i den forbindelse sammen med hollandske Avit Group. Derigennem har Wingmen fået en driftsorganisation, som nu kommer til at spille en endnu større rolle end tidligere.

”Vi har i årevis hjulpet vores kunder med at drive deres infrastruktur for dem, så de kan fokusere på det, de gør bedst. Hvor det i starten var simple ydelser, har vi løbende bygget på, så vi i dag driver den fulde infrastruktur. Overtagelsen af NetClouds NaaS-aktiviteter er en naturlig overbygning til det arbejde, hvor vi med en global driftsorganisation kan hjælpe dem til at stå endnu stærkere,” siger Asbjørn Højmark, CTO i Wingmen, og fortsætter:

”I Wingmen tror vi fuldt og fast på værdien af forenkling og automatisering. Det er en stor fordel for kunderne, at de nu kan køre drift og service samme sted – og tilmed gennem én kontaktperson. Udover den økonomiske gevinst for kunderne, kan vi sikre, at de har præcis den løsning, der passer til deres setup og miljø.”

In it together

Wingmen skaber forbindelser, der fremtidssikrer Danmark ved at styrke den digitale infrastruktur. Vi er ildsjæle, og vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at udvikle skræddersyede løsninger, der passer til kundens individuelle behov. Vi er drevet af en stærk entreprenørånd, og det er vores ambition at være frontrunner på den nyeste teknologi, og vores medarbejdere er højt certificerede.

CEO

Kåre Christensen

For yderligere information, kontakt venligst mig på e-mail: kc@wingmen.dk eller på telefon: +45 21 30 30 88

Kontakt DIN WINGMAN

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 2, 1. sal tv., 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228