Switching

Om Switching

Uanset om du kigger på klassiske netværk, som Cisco Classic og Cisco Meraki, eller Software-Defined netværk, så har du højst sandsynlig også traditionelle Catalyst-switche i din infrastruktur, der kører IOS og bliver konfigureret ’i hånden’. Men traditionelle netværk forsvinder ikke i nogen nær fremtid. Switching indgår i et hvert netværk som en bærende komponent. Derfor er det vigtigt, at dit netværk designes ud fra dine nuværende og fremtidige krav og behov. De rigtige hardware specifikationer er nemlig alfa omega, hvis du skal kunne skalere og udbygge din infrastruktur.

I samarbejde med dig, designer vi altid din infrastrukturløsning med afsæt i best practices. Således overholder dit LAN altid gældende design-standarder. Der er ingen Cisco guld-partnere i Danmark, hvor der er større chance for at møde en CCIE blandt de ansatte, end der er hos Wingmen. CCIEer er dem, der ved alt om Lag 2, STP, RPVST+, MST, BPDU’er, Loop og Root Guards, VLAN, VTP, pruning, CDP, LLDP, MTU, MAC learning, trunking, LACP, QoS, ACLs, SPAN og sikkerheds-features. Så hvis du har brug for hjælp til noget af det, så er du landet det rigtige sted.

NEXT?

Services

Vi kan hjælpe dig med at sikre driften af din løsning. Bliv klogere på vores Advantage Services her.

Cases

Er du interesseret i, hvad andre har gjort? Læs om vores kunders skræddersyede løsninger.

Tech Tanker

Wingmens eksperter deler deres Tech Tanker -bliv klogere på alt fra de nyeste Wi-Fi-trends til cloud-løsninger, datacenter og IT-sikkerhed.

NETWORK ARCHITECT

Martin Petersen

Vil du vide mere om, hvordan vi kan designe den mest optimale netværksløsning til dig? Måske du har spørgsmål til switching helt generelt? Du er altid velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål. 

E-mail: map@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN