Software Lifecycle Advisory Service

SOFTWARE LIFECYCLE ADVISORY SERVICE

Software Lifecycle Advisory Service er en proaktiv service, der sikrer, at netværkskomponenterne altid er på det anbefalede sikkerhedsmæssige patchniveau. Servicen udføres én gang i kvartalet. I tilfælde af vitale sikkerhedsbrister orienteres i proaktivt.

Software Lifecycle Advisory Service er velegnet til organisationer, som ønsker at opretholde et tidssvarende sikkerhedsniveau. Installation af en kollektor til automatisk indsamling af data er påkrævet. Software Lifecycle Advisory servicen kan udvides med Network Asset Compliance Center (NACC), som giver et komplet online og realtids overblik over alle netværkskomponenter.

Patchniveau

Wingmen indsamler kvartalsmæssigt information om patchniveau på de respektive netværks-komponenter. I forbindelse med gennemgangen udarbejdes en rapport, som angiver det nuværende ogdet anbefalede patchniveau. Såfremt der er forbedringer eller nye funktioner isoftwaren, tilføjes dette i rapporten

Afrapportering og Installation

Wingmen leverer kvartalsvis den udarbejdede rapport. Rapporten gennemgås i samarbejde med jer, og det aftales hvilke netværkskomponenter, som af sikkerhedsmæssige årsager skal patches, og i hvilket tidsrum dette skal ske. Såfremt der er forbedringer i den nye software, som ønskes uddybet eller implementeret, aftales en plan for dette.

Med Software Lifecycle Advisory Service får I:

TEAM MANAGER

Michael Schierbeck

Kontakt mig, hvis du er nysgerrig på at vide mere om Software Lifecycle Advisory Service, og hvordan vi kan være behjælpelige med den rette service for dig. 

Mail: mcs@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 10A, st. (K6), 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228