Routing

Om Routing

Hvis du søger redundant internet eller politikbaseret routing, er det yderst vigtigt at stille krav til sin hardware performance og evt. kryptering. Routing kan i dag bruges til mange ting, bl.a. at give en basal internetforbindelse eller mere avancerede features med f.eks. BGP. Med routing kan du også køre SD WAN og DM-WPN, så du bl.a. minimerer omkostninger på WAN-linjer. Derudover binder routing Cisco SDA, Cisco SD WAN og øvrige software teknologier sammen.

Der er ingen Cisco guld-partner i Danmark, hvor der er større chance for at møde en CCIE blandt de ansatte, end der er hos Wingmen. Og CCIE’er er jo dem, der ved alt om Lag 3, EIGRP, OSPF, IS-IS, BGP, RIP, VRF’er, PBR, redistribuering, protokol-tuning, ECMP, aggregering, multicast, MPLS, DMVPN, QoS, ACLs og sikkerheds-features. Så hvis du har brug for hjælp til noget med det, så ved vi ca. alt om det.

NEXT?

Services

Vi kan hjælpe dig med at sikre driften af din løsning. Bliv klogere på vores Advantage Services her.

Cases

Er du interesseret i, hvad andre har gjort? Læs om vores kunders skræddersyede løsninger.

Tech tanker

Wingmens eksperter deler deres Tech Tanker -bliv klogere på alt fra de nyeste Wi-Fi-trends til cloud-løsninger, datacenter og IT-sikkerhed.

SENIOR NETWORK ARCHITECT

Laurent Prat

Vil du vide mere om, hvordan vi i samarbejde kan designe den bedste løsning, der er skræddersyet til din forretning, så er du velkommen til at tage fat på mig.

Mail: lap@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN