Remote access - vpn

Om Anyconnect

Ciscos VPN-klient kaldes AnyConnect og er den software, der gør det muligt for vores kunder at etablere sikre, end-to-end krypterede tunneler til enhver Cisco VPN-server. VPN (Virtual Private Network) giver den enkelte medarbejder mulighed for at oprette forbindelse til virksomhedens netværk, uanset hvorfra medarbejderen er lokaliseret.

Ciscos løsning hedder AnyConnect og i Wingmen er det vores erfaring, at netop AnyConnect er fundamentet for den bedste hybrid work oplevelse. Den vigtigste fordel er, at brugerne tilgår netværket med præcis den samme klassificering, som de er tilknyttet i corporate regi. Det vil sige at de politikker, som den enkelte bruger er tilknyttet, vil være de samme, uanset hvor og hvordan netværket tilgås. Det er værd at nævne, at det er samme klient, som også benyttes til Cisco Umbrella og Cisco Endpoint.

NEXT?

Services

Vi kan hjælpe dig med vedligeholdelsen og driften af din it-infrastruktur. Læs mere under vores services

Bliv klogere

Få adgang til vores guide omkring, hvordan du sikre din virksomhed mod cyber angreb.

Tech tanke

I denne tech tanke får svar på, hvorfor zero trust har været et hot emne siden det blev defineret. 

SENIOR SYSTEMS ENGINEER

Nicolai Hannen

Kontakt mig med dine spørgsmål vedrørende Ciscos sikkerhedsportefølje eller for en udvidet snak om, hvordan vi kan skræddersy den optimale sikkerhedsløsning til dine forretningsbehov.

Mail: nh@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN