ReDi School

ReDi School of Digital Integration

Den digitale verden er i eksponentiel udvikling, hvilket skaber muligheder for at drive positiv forandring, både i vores del af IT-branchen såvel som i samfundet. Vi tror på, at jo mere diverse IT-branchen er, desto bedre og mere bæredygtigt stiller det os i fremtiden. Derfor støtter vi initiativer, der har til formål at skabe en mere diverse IT-branche og forbedre muligheder for kvinder med minoritetsbaggrund.  

Vi er derfor i samarbejde med Cisco og ReDi School med til at undervise kvinder med flygtninge- og migrantbaggrund, hvilket er med til at give en digital opkvalificering af den enkelte kvindes it-færdigheder. Således er undervisningen med til at forbedre kvindernes muligheder for at integreres på det danske arbejdsmarked og måske endda få en fod ind IT-branchen. 

Uddannelsesforløbet består af tre dele, hvoraf vores konsulenter i samarbejde med Cisco NetAcademy står for at undervise i kurset Cyber Security.     

Vores andre bæredygtige områder

Wingmen Academy

Wingmen Academy baner vejen for næste generation af branchens Wingmen

Projekt udenfor

Vi kører ud til Københavns gadesovere i Projekt UDENFORs Mobile Mad Cafe

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret på de vigtigste nyheder og pressemeddelelser, Tech Tanker og events.

HEAD OF PEOPLE & CULTURE

Selam Mahdi

Er du nysgerrig på at høre mere om ReDi School eller Wingmens andre bæredygtige områder, så kontakt mig på mail: sma@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN