Konkurrenter vinder stort offentligt udbud og blæser tilkamp mod it-kriminelle

Rivalerne Wingmen Solutions A/S og SecureLink Denmark A/S er valgt som leverandører af it-sikkerhedsløsninger til det offentlige til en samlet værdi af 500 mio. kr. Det står klart, efter SKI i sidste uge offentliggjorde vinderne af sit store 50.07- udbud. Wingmen Solutions A/S og SecureLink Denmark A/S varsler kamp mod it- kriminelle og forventer at fordoble omsætningen inden for sikkerhed.

Fem leverandører er netop blevet udpeget som vindere af delaftalen IT-sikkerhedsprodukter som del af den nye fællesoffentlige forpligtigende aftale for kommunikationsprodukter og -løsninger. Delaftalen har en estimeret værdi af 500 mio. kr. og forventes at træde i kraft i september 2019.

Blandt vinderne er et konsortium bestående af virksomhederne Wingmen Solutions A/S og SecureLink Denmark A/S, som til daglig er konkurrenter, men som fremover skal samarbejde om at levere it-sikkerhedsløsninger til det offentlige, herunder bekæmpe de it-kriminelles angreb på det digitale Danmark.

SecureLink Denmark A/S er specialist inden for bl.a. Palo Alto Networks og Check Point, mens Wingmen Solutions A/S er førende inden for Ciscos sikkerhedsløsninger.

“Med vores samlede ekspertise får det offentlige adgang til de absolut bedste sikkerhedsspecialister på det danske marked. Samtidig forventer vi, at SKI-aftalen vil øge omfanget af vores sikkerhedsforretninger til det dobbelte og dermed gøre det muligt at vækste antallet af medarbejdere på området,” siger Kåre Christensen, adm. direktør i Wingmen Solutions A/S, der på bare to år har oplevet stor vækst på især ikke-offentlige kunder.

Lover it-kriminelle kamp til stregen

Hos SecureLink Denmark A/S, som i forvejen var tilknyttet den frivillige SKI 02.07-aftale, der udløb d. 2. marts 2019, ser man sejren som et rygstød, der giver flere fordele i kampen mod it-kriminelle.

“Den offentlige it-sikkerhed er reelt set under konstant angreb fra kriminelle. Det skærper både kravene til de enkelte løsninger, som det offentlige har brug for, og de kompetencer, som leverandørerne kan tilbyde. Derfor har vi begravet stridsøksen for i fællesskab at minimere truslen fra it-kriminelle vha. en kombination af produkter og services, som vi skræddersyr til den enkelte kundes behov”, siger Mårten Toll-Söderblom, landechef hos SecureLink Denmark A/S.

Kort om aftalen

Wingmen Solutions A/S og SecureLink Denmark A/S forventer, at SKI-aftalen tilsammen vil øge virksomhedernes omsætning med 150 mio. kr. over de kommende år.

Om de forpligtende rammeaftaler

Formålet med de forpligtende rammeaftaler er at udbyde koordinerede aftaler, som skal sikre besparelser og bidrage til yderligere effektivisering af kommunernes indkøb. Rammeaftale 50.07 vedr. kommunikationsprodukter og løsninger erstatter den frivillige SKIaftale, 02.07, der udløb d. 2. marts 2019, samt Moderniseringsstyrelsens aftale på itnetværkskomponenter, der udløber d. 31. december 2019. I alt 73 kommuner og fire regioner har tilsluttet sig aftalen, som løber i to år med mulighed for forlængelse i yderligere to år.

Relaterede artikler

Der findes ikke flere artikler i arkivet
CEO og Founder, Kåre Christensen, wingmen
CEO

Kåre Christensen

Kontakt mig for yderligere spørgsmål.

Mail: kc@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 10A, st. (K6), 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228