It Project managers til styring af fremtidens digitale it-infrastruktur

Er du IT Project Manager, og motiveres du i et job, hvor du sikrer den ekstra gode kundeoplevelse ved at kombinere din tekniske IT-viden med kunderådgivning? Har du gennemslagskraft og kan du motivere dit projektteam, så I sammen opnår målsætningen til tiden og inden for budgettet?

Så er det dig, vi søger til udvidelse af vores Project Delivery team, der har ansvaret for at sikre effektiv styring af vores leverancer.

Vi er på en vækstrejse og søger lige nu 2 IT Project Manager-profiler til ansættelse i enten Søborg eller Aarhus, der kan hjælpe med at håndtere de mange sager, vi får ind. Vi ønsker at udvide teamet med dels en nyuddannet profil og dels en profil med minimum 3-5 års erfaring.

Som Project Manager vil du assistere vores kunder med at implementere, adoptere og drive de nyeste Cisco-teknologier indenfor datacenter, sikkerhed, collaboration og services. Du vil få ansvar for både store, komplekse projekter, der strækker sig over mange måneder/halvår samt mindre leverancer, der strækker sig over uger/måneder. Du udarbejder selv projektgrundlaget sammen med vores Account Managers og kundens projektejer, og på den måde sætter du eget præg på projekterne. Herefter eksekverer du projektet med de skarpeste tekniske kompetencer til rådighed, hvilke allokeres på tværs af Wingmen og vores kunders organisationer. Sådan sikrer vi rammerne for succes!

Har vi vakt din interesse? Så er det måske dig, der kan blive vores nyeste Wingman eller Wingwoman i en dynamisk, ambitiøs og flad organisation med fokus på høj faglighed, det langsigtede partnerskab og højt humør.

OM JOBBET

Som Project Manager skal du arbejde målrettet for, at Wingmen kontinuerligt udmærker sig hos kunderne via troværdighed, ansvarlighed og professionalisme. Derfor vil du arbejde på en række projekter i forskellige faser af vores kunders værdikæde, hvor dine primære opgaver bliver at:

 • gennemføre leveranceprojekter og managed services transitionsprojekter
 • deltage i presales aktiviteter, herunder udføre rolle som projektleverancearkitekt og estimere implementeringsopgaver sammen med vores tekniske arkitekter
 • udarbejde og præsentere projektoplæg og identificere/beskrive risici
 • planlægge, organisere og følge op på fremdrift, timeforbrug og økonomi
 • løbende styre projektets udvikling samt evaluere indsatsen før, under og efter projektgennemførelsen
 • udarbejde interessentanalyser og håndtere interessenter
Stillingen stiller høje krav til din gennemslagskraft samt din evne til at sikre en klar og tydelig kommunikation med alle involverede interessenter som det centrale bindeled, du bliver mellem Wingmen, kunder og partnere. Ligeledes er det en fordel, at du evner at holde hovedet koldt og arbejder struktureret med sans for detaljen.
OM DIG
Vi drømmer om en kollega, som: 
 • har erfaring som projektleder indenfor leveranceprojekter. Er du nyuddannet, har vi mulighed for at klæde dig på til opgaven
 • er certificeret (eller ønske om at blive) indenfor IPMA, Prince2 eller lignende
 • er struktureret, initiativrig og løsningsorienteret i din tilgang
 • er en stærk relationsbygger og kommunikatør
 • drives og motiveres af at sikre den gode kundeoplevelse
 • er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale 
 • bidrager til den gode holdstemning
Det en fordel, hvis du:
 • har højt humør og er en teamplayer
 • har teknologiforståelse og -interesse
 • kan identificere dig med vores værdier: entreprenørånd, kvalitet, fleksibilitet og det langsigtede samarbejde
 • formår at være løsningsorienteret og holde hovedet koldt også i komplekse situationer
HVEM ER WINGMEN?

Wingmen skaber forbindelser, der fremtidssikrer Danmark ved at styrke den digitale infrastruktur. Vi er ildsjæle, og vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at udvikle skræddersyede løsninger, der passer til kundens individuelle behov. Vi er drevet af en stærk entreprenørånd, og vi adskiller os i markedet ved, at det er det samme team af specialister, der er med fra første møde til fuld implementering. Det er vores ambition at være frontrunner på den nyeste teknologi, og vores medarbejdere er højt certificerede. Det er vi stolte af, og det giver os indsigt til at navigere i scenarierne, før vi vurderer den rette løsning for kunden.

Vi vil ikke være de største – vi vil være de bedste. Vi har ambitioner om vækst. Men vi har endnu højere ambitioner om fortsat at udvikle os på alle parametre. Vi prioriterer uddannelse og udvikling tårnhøjt, og vi opfordrer alle til at dygtiggøre sig inden for den nyeste teknologi. Vores vision er at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor samarbejdspartnere og medarbejdere helt naturligt har lyst til at lære, udvikle sig selv og spille hinanden bedre.

VI VÆKSTER MEN HAR DET SJOVT

Hos Wingmen kan du forvente en travl og udfordrende arbejdsdag sammen med dine 90 kollegaer, fordelt i Søborg og Aarhus. Vi oplever stor vækst, og der er derfor rig mulighed for at udvikle dine kompetencer gennem arbejdet på mange spændende projekter.  

Vi er en virksomhed, som tager hånd om vores medarbejdere og kunder. Dette gør vi bl.a. med vores erhvervsforum, Wingmen Padel Community. Medlemskabet tilbyder kunderne en unik mulighed for at deltage i et fællesskab, hvor erfaringsudveksling, vidensdeling, padel tennis og sund konkurrence danner en uformel ramme for at bygge partnerskaber.
Hver dag gør vi alle vores til, at kollegaer og kunder trives, og det er derfor vigtigt, at du også har lyst til at være en aktiv medspiller.

SKAL DU MED PÅ HOLDET?

Du tilbydes et attraktivt og udviklende job i en organisation, hvor der er højt til loftet, godt humør, mulighed for at præge eget job, og hvor du ikke mindst arbejder sammen med nogle af de dygtigste hoveder i branchen. Samarbejde og holdånd sættes i højsædet og alle hjælper hinanden – vi er hinandens Wingmen og wingwomen.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke, der afspejler de forventninger, der stilles til jobbet.

ANSØGNING

Send din ansøgning og CV til job@wingmen.dk

Hvis du har spørgsmål til jobrollen eller Wingmen som virksomhed, så er du er velkommen til at kontakte Flemming Meinertz, mobil 3038 5590 eller e-mail fgm@wingmen.dk.

vi er Wingmen

Vi designer, implementerer og skræddersyr løsninger inden for netværk, datacenter og sikkerhed. Vi er vores kunders partnere og rådgivere. Som rent Cisco-hus og guldpartner, implementerer og drifter vi markedets bedste og sikreste netværksløsninger. Vi er ikke helt klassiske IT-folk, men vi er ildsjæle, der brænder for at dyrke hinanden, vores kunder, lokalsamfundet og teknologien. Med +25 års erfaring i branchen, har vi taget det bedste med os og skabt et arbejdsmiljø, hvor fleksibilitet, høj faglighed og højt humør er i højsædet.

PROJECT AND SERVICE DELIVERY MANAGER

FLEMMING MEINERTZ

Du er velkommen til at kontakte mig på mobil nr. 3038 5590 eller på mail fgm@wingmen.dk for at høre mere om jobbet og Wingmen.

Kontakt DIN WINGMAN