Cisco ISE

Om Cisco ISE

Cisco ISE (Identity Services Engine) er en af de højst rangerende NAC-løsninger (Network Access Control), og det er der en god grund til. Cisco ISE er en alt-i-en-løsning, der strømliner administrationen af sikkerhedspolitikker og reducerer driftsomkostninger. Cisco ISE leverer visibilitet og adgangskontrol over brugere og enheder på tværs af kabel-, trådløse og VPN-forbindelser.

Cisco ISE tilbyder kontekstuel adgang baseret på dine forretningspolitikker. Cisco ISE opretter en komplet kontekstuel identitet med egenskaber som brugertype, tid, placering, trusselstype, adgangstype og sikkerhedsrisiko, og identiteten kan bruges til at gennemtvinge en højt sikret politik, der matcher identitetens rolle. Således kan IT administratorer udøve streng kontrol over, hvem, hvad, hvilken og hvordan slutpunkter er tilladt i netværket. Du kan samtidig tildele dine gæster forskellige adgangsniveauer fra forskellige forbindelser og tilpasse gæsteportaler via en cloud-leveret portaleditor.

Vi anbefaler Cisco ISE, fordi du altid kan se, hvad der sker i dit netværk, få en nem håndtering af sikkerhedspolitikker og ISE er søjlen i enhver zero-trust strategi.

Hvorfor Cisco ISE

Visibilitet

Få synlighed over hvem, hvad, hvor og hvordan enheder er forbundet til netværket via den brugervenlige konsol og med en detaljeret historik af egenskaber over alle tilsluttede slutpunkter.

Zero-trust sikkered

Segmentering af det software definerede netværk mindsker angrebsoverfladen, minimerer spredning af ransomware og inddæmmer trusler med det samme.

Fremtidssikring

Cisco ISE udgør fundamentet for at kontrollere politikker i Cisco DNA Centeret og er nøglen i din CIsco SDA.

NEXT?

Services

Vi kan hjælpe dig med at sikre driften af din løsning. Bliv klogere på vores Advantage Services her.

Bliv klogere

Er du interesseret i, hvad andre har gjort? Læs om vores kunders skræddersyede løsninger.

Anycast DNS

Er du nysgerrig på anycast DNS? Her kan du få svar på hvad det er og hvordan man laver anycast.

Senior Systems Engineer, it konsulent, Nicolai Hannen, Wingmen
SENIOR SYSTEMS ENGINEER

Nicolai Hannen

Kontakt mig med dine spørgsmål vedrørende Ciscos sikkerhedsportefølje eller for en udvidet snak om, hvordan vi kan skræddersy den optimale sikkerhedsløsning til dine forretningsbehov.

Mail: nh@wingmen.dk

Kontakt DIN WINGMAN

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 10A, st. (K6), 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228