PRESSEMEDDELELSE

ÅRSREGNSKAB 2022: VÆKST I EN USIKKER TID

29. JUNI 2023

Væksten fortsætter hos Wingmen Solutions, der øger overskuddet til 31 mio. samt øget medarbejderstaben med 48%. Succesen tilskrives et fokus på høj kundetilfredshed, og en stærk kultur samt dyrkelse af entreprenørånden.

Søborg, den 29. juni 2023 – Cisco konsulenthuset, Wingmen Solutions, har fremlagt årsregnskabet for 2022. Årets resultat viser for regnskabsåret 2021/2022 – (15 måneder) et overskud på DKK 31.009.026 kr. før skat. I samme periode voksede antallet af medarbejdere fra 56 til 83.

CEO Kåre Christensen er meget tilfreds med årets resultat: ”Væksten er et resultat af vores evne til at levere den rigtige rådgivning til vores kunder kombineret med evnen til at tiltrække de rigtige medarbejdere. Jeg er dybt imponeret over de dygtige og engagerede medarbejdere i Wingmen”.

I starten af 2022 valgte Wingmen at gøre det strategiske samarbejde med den hollandske Cisco partner Avit Group endnu stærkere. Begge selskaber er gennem investeringer fra den hollandske kapitalfond Quadrum Capital og selskabernes aktionærer lagt ind under Springboard Network. Wingmen og Avit fortsætter som selvstændige brands, men i et slagkraftigt nyt europæisk netværk.

”Vores strategi er fortsat, at vi ikke vil være det største, men de bedste. Netværket i Springboard giver os en fantastisk mulighed for at supportere vores internationale kunder, og det har styrket os markant. I det forgangne år har vi opkøbt den danske virksomhed Comized, som er et specialiseret konsulenthus med AI og collaboration som speciale. Det betyder at vi nu kan tilbyde rådgivning indenfor det Cisco tilbyder i deres samlede collaboration portefølje”, udtaler CEO, Kåre Christensen.

Rendyrket fokus på Cisco

Wingmen adskiller sig i markedet med et 100% fokus på Cisco.

”Vores kunder efterspørger mere end nogensinde tidligere specialiseret rådgivning, implementering og drift af deres infrastruktur. Usikkerheden omkring situationen i Ukraine har medført endnu højere fokus på sikkerhed, og derfor har vi oplevet en markant stigning i efterspørgslen af rådgivning omkring sikkerhed. Men generelt ser vi øget efterspørgsel indenfor alle vores fokusområder, som udover sikkerhed er datacenter, collaboration og netværksinfrastruktur løsninger”, udtaler Kåre.

Wingmens strategi om 100% Cisco fokus blev i 2022 understreget med modtagelsen af flere prestigefyldte Cisco awards. Bl.a. den ekstraordinære ”Cisco North Transformation Partner of the Year” som underbygger Wingmens ønske om at være de dygtigste til at rådgive vores kunder med at få størst mulig værdi af deres investeringer. Herudover blev Wingmen i 2022 også årets danske sikkerhedspartner og årets danske datacenterpartner.

”Alt i alt underbygger det vores målsætning om at være de bedste, samt vores ønske om at investere i vores medarbejderes kompetencer for at sikre bedst mulig rådgivning til vores kunder”, siger Kåre. Han udtaler desuden: ”Vi tror på at vores fortsatte succes vil afhænge af vores fokus på Cisco, vores stærke virksomhedskultur, og herunder fastholdelse, udvikling og tiltrækning af de dygtigste medarbejdere. Det er dem, som vores kunder har tillid til, og derfor vores vigtigste aktiv”.

Talentudvikling

En essentiel del af Wingmens rekrutteringsstrategi er ikke blot at tiltrække nogle af de dygtigste kompetencer i markedet, men også at påtage sig et ansvar for at udvikle nye talenter. Wingmen Academy er et 2-årigt eller 5-årigt talentforløb, der har til formål at uddanne nye konsulenter.

”Som virksomhed har vi et medansvar for at sikre, at vi både som samfund og branche giver unge talenter en god start på karrieren, samt de nødvendige kompetencer, så de er rustet til fremtiden. Vi ønsker derfor at tiltrække den yngre generation, som sammen med vores erfarne konsulenter, kan tilegne sig viden og opbygge de fornødne kompetencer via Wingmen Academy”, udtaler Wingmens CSO, Jannie Prehn.

In it together

Wingmen skaber forbindelser, der fremtidssikrer Danmark ved at styrke den digitale infrastruktur. Vi er ildsjæle, og vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at udvikle skræddersyede løsninger, der passer til kundens individuelle behov. Vi er drevet af en stærk entreprenørånd, og det er vores ambition at være frontrunner på den nyeste teknologi, og vores medarbejdere er højt certificerede.